Bu kadar genç yaştaki arkadaşımızı kaybetmek çok acı.
Mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.
allah rahmet eylesin. hayatının baharında sorumsuz bir araç sürücüsünün yaptıgı cinayet gibi bir hata yüzünden aramızda yok. gerçekten çok üzücü.
Doğum Günün Kutlu Olsun Güzel Kardeşim... Sen ölmedin hep bizimlesinn... Kalbimizde, ruhumuzdasın....
Mübarek cuma günü allahtan sana bol bol rahmet diliyorum kardeşim şuan öğlen ezanı okunuyor bütün ezanlar dualar seninle olsun. Nur içinde yat kardeşim
E.
CBR-125 CBR-250-R CBR-600-F
Mekanı cennet olsun, nur içinde yat kardeşim.
Şaka gibi bir doğum günüymuş.Kayıp herzaman kötüdür ama bu yaşta bir arkadaşımızı kaybetmek gerçekten çok acı. Allah rahmet eylesin...
Allah rahmet eylesin.
Nur içinde yatsın...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Mekanın cennet olsun Tuğperim .....
Aramızdan çok erken ayrılmış olsanda unutulmadın ....
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Canım kuzenim bugün birlikteydik dogum gününde,Keşke yokluğunda doğum gününün tarihinde yapılan şakalar gibi olsa:(((Doğum günün kutlu olsun...
Arkadasimizi aramizda , kalbimizde, anilarimizda hep yasatacagiz. Dogum gununu guzel anilari ile hatirlayacagiz. Dogum gunu kutlu olsun. O bizi goruyor
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
o yanımızda olmasada nice doğum günlerini birlikte kutlicaz inşallah.. mekanı cennet toprağı bol olsun.. :(
Allah rahmet eylesin. Nur içinde yat..
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Kalbinizin temizliği annenin, babanın ve senin yüzünden okunabilen kardeşim, yaşıtım .. Yaklaşık 1-2 hafta içerisinde ilk motoruma sahip olacağım. Benim ve diğer arkadaşların adına hiç bir zaman bu gibi bir başlık açılmaması ve yakınlarımızın o başlıklara acı ile mesaj yazmaması dileği ile ..
Allahtan yakınlarına ve ailene sağlık ve sabır diliyorum. Mekanın cennet olsun 'yaşıtım' ..
acıyı yaşatanlar, mutlak acı yaşarlar...
nur içinde yat, mekanının cennet olması dileğiyle...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
mekanı cennet olsun genç kardeşimizin.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)