''UGUR VOLKAN'' kardeşim yeni motosikletin Kawasaki KLE 500'ün hayırlı olsun
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
yaz başlangıcında böyle harika bir motosiklet sahibi olmak çok güzel olsa gerek..kazasız belasız sürüşler...maşallah..
Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)
doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...
-
Fazeri alırken benimde çok aklımı kurcaladı kle 500 arazide mi olmak yoksa yollarda olmak mı diye ama sonunda yollar uzadıkça fazere yöneldim,ama en kısa zamanda bende bi enduro alıcam fazerin yanına...
Hayırlı olsun güle güle kullan.
facebook(Fazer Tutkunları)
-
güzel motor hayırlı olsun.
er6f ile birlikte hedefimte bu motorda var.
bakalım hangisi kısme olacak.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
Uğur abim hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inş. arada da artçı alırsın arkana beni
Kule kalkışma kızlar inişime hasta!!
-
hayırlı olsun allah kaza belaa vermesin......
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
vay vay vay yakışır kardeşime yahu....
canım rabbim kaza bela vermesin iyi günlerde kullan ...
Rüzgarın bol tekerin düz bassın
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler
-
[B]Düş peşindeysen, [U]DÜŞ PEŞİME[/U][/B] :bounce:
-
-
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
gsadventure adlı üyeden alıntı
merhaba.... bu motorun 2, sahibi bendim ...o gordugunuz hayvani koruma demırlerini ben yaptırdım cunku gıvının koruma demırleri cok kotuydu ve motor dusunce kafa grenajını kırıyordu... 2 hafta uğrastık onun için .... 50 metre asfaltta suruklendı de grenajına sınyalıne hıc bısey olmadı bu acıdan gonul rahatlığıyla dusebılırsınız
ayrıca hepco becker in yan canta demırlerini sipariş ettim ve 3 ay mucadele ettım gelmesı ıcın .... 3 ay ugrastım yok gumrukte yok surda yok burda dıye... sefasını sürün doya doya helal olsun emeklerim
topcase ustundeki çırkın demır parcayı ben yaptım ... ama aletım bıle yoktu taşla vura vura.... çirkin oldugu kadar kullanışlıdır da....
motor bendeyken cok ıyı bakıldı ne de olsa ılk goz agrımdı.. adı da KLEopatra dır... eger bu ısımle cagırırsanız sız de onu ...sevinirim
)
ne garip bir hismiş yav boyle eskı motorunu gormek ... eskı sevgılının nıkahına gıtmıs gıbı bı hıssıyat
hayırlı olsun nıce kazasız belasız kılometreler yaparsınız ınsallah ... ıyı bakın motoruma ... yağını suyunu eksık etmeyın fazla zorlamayın
ne tesadüf değilmi
ben bu canavarı nette görünce tamam dedim olay budur
bizim arkadaş başka bir tane beğenmişti gittik baktık motora 15 dk sonra doğru bu canavarın yanına gittik ve kısa bir incelemeden sonra tokalaştık.
kardeşim sonunda kaliteli bir motosiklete biniyor,güçlü ve sağlam.
biraz bakımsız kalmış makine yavaş yavaş bakımlarını yapıyoruz yaza hazır olur kısmetse 1-2 hafta içinde.Ugur arkadaşım çok kıl bir insandır ufak bir ses gelse bir tarafından akşam rahat uyuyamaz yatakta benimde ondan farkım yok doğrusu.
Topcase üzerindeki demir çok fena en kısa zamanda yenisi ile değiştireceğiz.
koruma demirleri gayet güzel ve sağlam,yan hepco becker çanta aparatlarının olması bizim için süpriz oldu.
şimdilik uzun bir ön cam yaptırmayı veya yapmayı düşünüyoruz.
benim er 5 te fan pek nadir açar ama kle 500 de fan çok sık açıyor biraz rahatsız olmuş ugur bende ona ikaz lambası taktım
birde vites geçişleri kütür kütür bakalım yağ değişikliği belki iyi gelir.sizde'de öylemiydi bir sormalı.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
-
[QUOTE=Arjantinli69;2306133]sonunda Ugur Volkan kardeşimi kandırdım cbf 250 sini sattırıp kawasaki KLE 500 aldırdım
biraz kullansın vuracak beni ya ''hacı bu fazla yakıyor''
hem de gitmiyor bu 250 cc
sonra 500 cc ye binince uçak bu de birde fazla yakıyor deme sakın
karnı doyacakki o da uçacak.
Allah kaza bel vermesin Güle Güle kullanmak nasip etsin.
hani sıkılırsan KLE 500 den ER-5'i veririm ara sıra sana,bizde biraz millete yüksekten bakarız
Eyvallah Tamer üstad,sayende iyi bir makinaya biniyoruz teşekkürler.
Yakıt konusuna gelince biraz fazla ama değer,sonuçta performansından memnunum.
merhaba.... bu motorun 2, sahibi bendim ...o gordugunuz hayvani koruma demırlerini ben yaptırdım cunku gıvının koruma demırleri cok kotuydu ve motor dusunce kafa grenajını kırıyordu... 2 hafta uğrastık onun için .... 50 metre asfaltta suruklendı de grenajına sınyalıne hıc bısey olmadı bu acıdan gonul rahatlığıyla dusebılırsınız
ayrıca hepco becker in yan canta demırlerini sipariş ettim ve 3 ay mucadele ettım gelmesı ıcın .... 3 ay ugrastım yok gumrukte yok surda yok burda dıye... sefasını sürün doya doya helal olsun emeklerim
topcase ustundeki çırkın demır parcayı ben yaptım ... ama aletım bıle yoktu taşla vura vura.... çirkin oldugu kadar kullanışlıdır da....
motor bendeyken cok ıyı bakıldı ne de olsa ılk goz agrımdı.. adı da KLEopatra dır... eger bu ısımle cagırırsanız sız de onu ...sevinirim
)
ne garip bir hismiş yav boyle eskı motorunu gormek ... eskı sevgılının nıkahına gıtmıs gıbı bı hıssıyat
hayırlı olsun nıce kazasız belasız kılometreler yaparsınız ınsallah ... ıyı bakın motoruma ... yağını suyunu eksık etmeyın fazla zorlamayın
Teşekkür ederim dostum zaten aldığım şahısta fazla bakmamış makinaya en azından artı bişeyler koymamış
Motoru 50 mt sürüklenmesine üzüleyimmi yoksa sağlamlığından dolayı sevineyimmi bilemedim
En azından motorun diriliği ve güzelliği yerinde,çok çabukta alışabildim daha ne isteyeyimki
mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı
yaz başlangıcında böyle harika bir motosiklet sahibi olmak çok güzel olsa gerek..kazasız belasız sürüşler...maşallah..
Teşekkür ederim kardeş,dediğin gibi yaza bomba gibi gireceğiz İnşallah.
BİROL 78 adlı üyeden alıntı
Fazeri alırken benimde çok aklımı kurcaladı kle 500 arazide mi olmak yoksa yollarda olmak mı diye ama sonunda yollar uzadıkça fazere yöneldim,ama en kısa zamanda bende bi enduro alıcam fazerin yanına...
Hayırlı olsun güle güle kullan.
Teşekkür ederim Birol kardeş,valla benim aklıma hiç gelmedi 4 silindir zaten tek silindirden birden 4'e geçmek benim için ağır olurdu,hem yakıt hemde yedek parça konusunda.
Dilerim en kısa zamanda sende alırsın KLE, ne kadar rahat olduğunu görürsün, çok keyif veriyor kullanması.
overcloud adlı üyeden alıntı
güzel motor hayırlı olsun.
er6f ile birlikte hedefimte bu motorda var.
bakalım hangisi kısme olacak.
Teşekkür ederim dostum,hakkında tabiki hayırlısı olsun ama almadan önce her ikisinide kullan, ikiside ayrı tarz motorlar.
nere.f adlı üyeden alıntı
Uğur abim hayırlı olsun kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın inş. arada da artçı alırsın arkana beni
Saolasın kardeşim ayıpsın herzaman alırız
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun allah kaza belaa vermesin......
Saolasın Ramazan kardeş,cümlemize Allah kaza bela vermesin.
aparat adlı üyeden alıntı
vay vay vay yakışır kardeşime yahu....
canım rabbim kaza bela vermesin iyi günlerde kullan ...
Rüzgarın bol tekerin düz bassın
Eyvallah Cem abim
Sonunda tam kendime göre bir makina alabildim çok şükür olsun,sağolasın.
ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler
Teşekkür ederim arkadaşım.
ercaan adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun...
Teşşekür ederim.
harbiturk adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun güle güle kullan
Teşekkür ederim.
F54 adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
Teşekkür ederim.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:56 ----------
... sakın on camı kendı kafanıza gore yakısanı seklinde yapmayın ben aynı hatayı yaptım ... on 21 jant oldugu ıcın aydın otobanında ıkı yan canta bı topcase on hafıflemıs ve kafamıza gore yaptıgımız on cam yuzunden tank tokatlaması denılen hadıse basıma geldı .... alla affettı de kurtardık paçayı ... aman dıyeyım gıvı nın falan yuksek camını bulun onun aynısını yaptırın .... cok tehlıkelı bır ısmıs ....hararet sorunu bende yoktu hava yapmıs olabılır ona bakın ...ben sattıgımda kız gıbıydı bu arada
ayrıca o lastıklerı ben takmıstım scorpıonun ustundekı akrep kabartmasını ellerımle ben boyadım beyaza ordan bıldım en kısa zamanda lastıklerı degıstırmenızı tavsıye ederım cunku bana gore kle 500 ıle prellı uyusmuyorlar .... ve huzursuz edebilir... bır de on amortısor havalarını sureklı kontrol edın ıkısının de aynı olması lazım o da cok onemlı .... ayyyh nasıl heyecanlandım bı bılsenız
)) hadı tertemız yapın KLEopatramı ...
vıtes gecıslerı kutur kuturdu bende de ... yanı bı abım ee dedı enduro bu tekmelıceksın demıstı ... bı sıkıntı yaratmıyor siz bir de 1150 adventure ın vıtes gecıslerını duysanız sukredersınız
)) o konuda sıkıntı yok ...
Ön cam konusunda fikir verdiğin için teşekkür ederim.
Lastikleri değiştirecem ayın 17 sinde gelecek İnşallah Tourance,burda fiat aldık baya tuzlu geldi.Balıkesirden Bora Erciş adlı enduruco abimizden çiftini 180euroya alıcaz.
Zaten ben tam pipiriğimdir bakım konusunda hiç birşeyini eksik etmem,tabiki tavsiyelerinide aklımda tutacağım.
Merak etme ilk günkü gibi temiz olacaktır.sadece viteslere çok alışamadım okadar.
-
Makinanı güle güle ve kazasız belasız kullanmanı dilerim..
50 metre olayında haklısın.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
-
50 mt vız gelir bunlara,ama Allah göstermesin yinede.motor sağlam kalırda biz ne halde oluruz bilemiyorum artık.bir sefer otobanda sürüklendim yağmurda ucuz yırttım Allah'ım şans verdi ikincisini düşünmüyorum bile.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
Şeyh Şamil adlı üyeden alıntı
Makinanı güle güle ve kazasız belasız kullanmanı dilerim..
50 metre olayında haklısın.
Teşekkür ederim iyi dileklerinizden dolayı.
-
kardeşime yakışır doğrusu uğur güle güle kullan ALLAH kaza bela vermesın
senın şu resımlerdeki servis kım acaba acık hava gayet güzel görünüyor usta da duyduğuma göre kazıkçı değilmiş hem sonra caylarıda şirketten bol bol muş sen şu ustana bır danış bakalım çin mallarına bakıyormu
-
Tekrardan hayırlı olsun abicim, ne ballı adamsın eski sahibini bile buldun motorunun
gsadventure abim sattığında motosiklet 76bin km.deymiş yanlız haberin olsun ugurum ;) üstüne bide 50 metre hikayesi gelince hayırlı olsunmu diyeyim, geçmiş olsunmu diyeyim bilemedim bi anda
Şaka bir yana çok güzel bir seçim yaptın, Allah kaza bela göstermesin, nazarlardan saklasın inş..
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)