''UGUR VOLKAN'' kardeşim yeni motosikletin Kawasaki KLE 500'ün hayırlı olsun
Reklamlar
-
askon adlı üyeden alıntı
kardeşime yakışır doğrusu uğur güle güle kullan ALLAH kaza bela vermesın
senın şu resımlerdeki servis kım acaba acık hava gayet güzel görünüyor usta da duyduğuma göre kazıkçı değilmiş hem sonra caylarıda şirketten bol bol muş sen şu ustana bır danış bakalım çin mallarına bakıyormu
gelirken börek-kek getirirseniz çaylar beleşmis servisci arkadaş söyledi
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
Reklamlar
-
Arjantinli69 adlı üyeden alıntı
gelirken börek-kek getirirseniz çaylar beleşmis servisci arkadaş söyledi
ustanın bildiği bir börekçi varmış dedıler ama
-
Güzel makinedir..
sonunda Ugur Volkan kardeşimi kandırdım cbf 250 sini sattırıp kawasaki KLE 500 aldırdım
biraz kullansın vuracak beni
ya ''hacı bu fazla yakıyor''
hem de gitmiyor bu 250 cc
sonra 500 cc ye binince uçak bu de birde fazla yakıyor deme sakın
karnı doyacakki o da uçacak.
Allah kaza bel vermesin Güle Güle kullanmak nasip etsin.
hani sıkılırsan KLE 500 den ER-5'i veririm ara sıra sana,bizde biraz millete yüksekten bakarız
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız yolculuklar nasib etsin.
[COLOR="Blue"][B][U][I]En iyi motorcu torununu motorunun arkasına alıp dolaştıracak kadar yaşayan motorcudur...[/I][/U][/B][/COLOR]
-
-
gsadventure adlı üyeden alıntı
bora abi ailemizin lastikçisidir ... sağolsun
üzülme motor suruklendi diye
hiç bişey olmaz o makınaya bak dha neler neler oldu da yuregını hoplatayayım sımdı gece gece
)))) kıvılcım bıle cıkarttım ben onunlaa bi de bır cop kamyonuna onden gırmıstım ... şasesı de yamuktur o motorum nı ha ha ha ha
))))) şaka yapıyorum tabii kiii... kazasız belasız ıyı gunlerde kullan kardeşim
aklıma gelmişti 1 nisan olayı ama motor bu kazasız bulmak zordur.bende bir sefer oldugu yerde koruma demirinin üstüne düşürmüştüm .bizim kardeş bana soruyor neresi kopmuş diye
bilgiler için teşekkürler.
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım..
GHOST RİDER
-
-
askon adlı üyeden alıntı
kardeşime yakışır doğrusu uğur güle güle kullan ALLAH kaza bela vermesın
senın şu resımlerdeki servis kım acaba acık hava gayet güzel görünüyor usta da duyduğuma göre kazıkçı değilmiş hem sonra caylarıda şirketten bol bol muş sen şu ustana bır danış bakalım çin mallarına bakıyormu
Çok teşekkür ederim Sinan usta
Aynen dediğin gibi abi,motor bakımı ve içecekler bedava sağolsun Tamer kardeşimiz.
mehmetay18 adlı üyeden alıntı
Tekrardan hayırlı olsun abicim, ne ballı adamsın eski sahibini bile buldun motorunun
gsadventure abim sattığında motosiklet 76bin km.deymiş yanlız haberin olsun ugurum ;) üstüne bide 50 metre hikayesi gelince hayırlı olsunmu diyeyim, geçmiş olsunmu diyeyim bilemedim bi anda
Şaka bir yana çok güzel bir seçim yaptın, Allah kaza bela göstermesin, nazarlardan saklasın inş..
Eyvallah Mehmet kardeşim,çok sağolasın.
borak adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız yolculuklar nasib etsin.
Çok teşekkür ederim.
gsadventure adlı üyeden alıntı
bora abi ailemizin lastikçisidir ... sağolsun
üzülme motor suruklendi diye
hiç bişey olmaz o makınaya bak dha neler neler oldu da yuregını hoplatayayım sımdı gece gece
)))) kıvılcım bıle cıkarttım ben onunlaa bi de bır cop kamyonuna onden gırmıstım ... şasesı de yamuktur o motorum nı ha ha ha ha
))))) şaka yapıyorum tabii kiii... kazasız belasız ıyı gunlerde kullan kardeşim
Allah nasip ederse kullanacağız inşallah,sağolç
aklıma gelmişti 1 nisan olayı ama motor bu kazasız bulmak zordur.bende bir sefer oldugu yerde koruma demirinin üstüne düşürmüştüm .bizim kardeş bana soruyor neresi kopmuş diye
bilgiler için teşekkürler.
Valla hiç aklıma gelmedi doğrusu sadece şüphede kaldım acaba gerçekten motorun eski sahibimi, yoksa dümendenmi?
[QUOTE=harbiturk;2306866]El yapımı touring camı Maliyet 12 TL
Güzel olmuş, bir tanede biz yaprız artık dimi Tamer usta.
-
harbiturk adlı üyeden alıntı
El yapımı touring camı
Maliyet 12 TL
güzel duruyor ama eski kasa.
yeni kasada cam ortadan kavisli.neyse bizede maliyeti 20 tl anca tutar.dert ettiğin şeye bak Ugur kardeş.bi gelde servise bakımlarını yapalım.
servis ücreti kek-börek yanında beleş nestcafe-çay
GHOST RİDER
-
-
GHOST RİDER
-
Aslında şüphedeydim acaba motorun gerçekten sahibimi diye?
Resimler tatmin etti doğrusu
Sizde baya keyfini çıkarmışsınız en azından resimlerden belli.
Yalnız söylemeden geçemeyeceğim,motorumu neden kuma yatırıyorsun
Fotolar için teşekkürler,varsa devamınıda bekleriz.
-
-
Hayırlı ugurlu olsun tekerin düz bassın
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
-
QM50 adlı üyeden alıntı
Hayırlı ugurlu olsun tekerin düz bassın
Teşekkür ederim dostum.
gsadventure
Motorumun önceki sahibinin hakkını vermesi ve en önemlisi motoru bilen kişide olmasıda ayrıca sevindirici.
-
hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
-
-
maşallah cayır cayır yakıyor kle...güzel gülle kullan haci...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
maşallah cayır cayır yakıyor kle...güzel gülle kullan haci...
Eyvallah hacım sağolasın.
Benim eski Cbf 250 e göre yakıtı birazcık fazla,o da olsun be hacım sonuçta 500 lük makina bastınmı gidiyor meret.
-
ugur volkan adlı üyeden alıntı
Eyvallah hacım sağolasın.
Benim eski Cbf 250 e göre yakıtı birazcık fazla,o da olsun be hacım sonuçta 500 lük makina bastınmı gidiyor meret.
Birazcık olduğuna eminmisin? iki katı olmasın
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
harbiturk adlı üyeden alıntı
Birazcık olduğuna eminmisin? iki katı olmasın
Adım kadar eminim,cbf ile Kle arasında 40 kuruş oynuyor yani arada uçurum yok,kaldıki performansını sen benden daha iyi biliyorsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)