Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Bir Cerrah Dostumuzu Kaybetmişiz...

REKLAM ALANI
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Samsun'un Vezirköprü İlçesindeki Motosiklet Kazası

Samsun'un Vezirköprü ilçesinde, motosikletiyle geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Vezirköprü Devlet Hastanesinde genel cerrahi uzmanı olarak görev yapan Opr. Dr. Mustafa Anıl Yaşar, memleketi Amasya'da toprağa verildi.

Dün kullandığı 05 ET 741 plakalı motosikletin bankete çarparak devrilmesi sonucu, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Vezirköprü Devlet Hastanesinde yaşamının yitiren Opr. Dr. Mustafa Anıl Yaşar'ın cenazesi, Amasya'ya getirildi.

Yaşar'ın cenazesi Sultan Beyazid Cami'nde kılınan cenaze namazının ardından, Karaserin Mahallesi'ndeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

Cenazeye, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir, ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Kaynak: haberler.com

Allah rahmet eylesin...bu haberleri daha çok duyacağız...hakkımızda hayırlısı...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Sinan Aksu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Afrika..
    Allah rahmet eylesin..
    Mekanı cennet olsun...
    Cerrah'i okuyunca, aklıma bi an başka biri geldi..
    İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    her vefata üzülürüm ama bu insanın kaç kişiye daha hizmet vereceğini hayat kurtaracağını düşündükce acım artar...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    Allah rahmet eylesin..ona yaptıklarıyla değil,merhametiyle muamele etsin inşallah...
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Allah rahmet eylesin... Şahsen tanımasam da bir motosikletçi arkadaşımız, ağabeyimiz, kardeşimiz hayatını kaybettiğinde ya da yaralandığında çok üzülüyorum. Çünkü biliyorum ki, motosiklet kullanmakla serserilik yapmayı ayıramayan bir avuç kendini bilmez dışında, motosiklet kullanıcıları çok iyi insanlar... Ve dediğiniz gibi, birçok hayatı kurtarabilecek bir insanın ölümü duyduğumuz acıyı arttırıyor. Mekanı cennet olsun...

Motosikleti
    ybr 125 esd
    ALLAH rahmet eylesin. mekanı cennet olsun...çok üzüldüm...nur içinde yatsın
    [COLOR="#DAA520"][/COLOR][B]Deveye sormuşlar neren eğri diye,bir türlü öğrenemediniz ALLAH sizi bildiği gibi yapsın demiş[/B]

Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.

Ailesine ,sevenlerine, hayata bağladığı insanlara

sabır ve baş sağlığı dilerim..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

abolgi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 (GRİ)
    allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.
    Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Allah rahmet eylesin..
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    allah rahmet eylesin...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

motoseyyah - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 500
    Ölüm hak, vakti zamanı gelince kaçınılmaz bir gerçek. Ama İnsanlığa daha pek çok hizmeti olabilecek,pek çok can kurtarabilecek bir Dr. Arkadaşımızı kaybetmemiz üzüntümüzü daha da derinleştiriyor.Allah Rahmet eylesin,geride kalanlarına sabırlar versin.
    '' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Allah Rahmet eylesin mekanı cennet olsun...

AN 125 i sattım ve bu yaz yamaha X-city almayı düşünüyordum ancak vazgeçtim.

Sorumluluk tutkulardan ağır basıyor. Bir kızım var ona açıklayamacağım seyler yapmak istemiyorum. Dahası ondan ayrılmak istemiyorum. Ne kadar eğitim alırsan al , ne koruman olursa olsun motosikletin üstündesin ve kaza anında ise yerde...3 defa kaza geçirdim 3. ünde de benim dışında sebeplerle oldu. Sonuncusunda adam jiple gelip arkadan çarptı.

Ayrıca üzülerek forumdan da ayrılacağım sanırım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)