''Beycivan'' VEfat Etmiştir...!
Reklamlar
-
Değerli dostlar.Badırmada ikamet eden ve kendisini forumda Motosiklet Modelleri bölümünde Ramzey QM-250 kullanıcıları kısmından tanıdığımız ve bu motor hakkında yıllardır bizlerle bilgi ve tecrübelerini paylaşan inanıyrum ki bir çok arkadaşımızın bu forumdan tanıdığı ''Beycivan'' arkadaşımız 21 Mart 2011 akşamı geçirdiği bir kalp kırizi sonucu vefat etmiştir.Kendisine ALLAH dan rahmet,kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyoruz.MT-İzmir Grubundan İhsan.
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/mt-i...#ixzz1Hi12IOHF
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
Reklamlar
-
Motosiklet Eğitmeni
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
Allah rahmet eylesin. Çokta gençmiş.
Yalnız Beycivan nicki bugün online olmuş?
http://www.motosiklet.net/forum/memb...van-43264.html
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Kardeşinden alıntıdr.
Merhaba. Ben Özgür Süzen. Bu foruma üye olan Beycivan Süzen in kardeşiyim. Sevgili ağabeyim 21 mart 2011 günü saat 23:22 de geçirdiği kalp krizi sonunu hayatını kaybetmiştir. Kendisi bir gün önce bana bu foruma girmemi ve hasta olduğunu yazmamı istemişti ancak kısmet onun vefatını yazmak olucakmış. Sizlere son olarak selamlarını ve saygılarını iletmiş bu zamana dek arayıp soran mesaj atan kardeşlerimize selamlar iletmişti. Ancak ben zaman bulup yazamamıştım. Abim hayatı boyunca çok çalışmıştı. Motorsikllet onun aşkıydı. son kez abimin sifresiyle giriyorum hepinize saygılar sunarım.haklarınızı helal" edin.
Kaynak: http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1Hi24bN9W
Dünya'da İki Şey Paylaşıldıkça BÜYÜR;
BİLGİ ve SEVGİ
-
Amca35 adlı üyeden alıntı
Merhaba. Ben Özgür Süzen. Bu foruma üye olan Beycivan Süzen in kardeşiyim. Sevgili ağabeyim 21 mart 2011 günü saat 23:22 de geçirdiği kalp krizi sonunu hayatını kaybetmiştir. Kendisi bir gün önce bana bu foruma girmemi ve hasta olduğunu yazmamı istemişti ancak kısmet onun vefatını yazmak olucakmış. Sizlere son olarak selamlarını ve saygılarını iletmiş bu zamana dek arayıp soran mesaj atan kardeşlerimize selamlar iletmişti. Ancak ben zaman bulup yazamamıştım. Abim hayatı boyunca çok çalışmıştı. Motorsikllet onun aşkıydı. son kez abimin sifresiyle giriyorum hepinize saygılar sunarım.haklarınızı helal" edin.
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1Hi24bN9W
Başınız sagolsun.
Mekanı cennet, melekler dostu olsun..
Allah rahmet eylesin.
Hakkım varsa helal olsun...
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
-
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun, hakkımız varsada helal olsun.
Kahya Motorumu Hazırla Çıkıyorum!
-
Adana İl Temsilcisi
Allah rahmet eylesin , mekanı cennet olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Mersin İl Temsilcisi
SinanAksu adlı üyeden alıntı
Başınız sagolsun.
Mekanı cennet, melekler dostu olsun..
Allah rahmet eylesin.
Hakkım varsa helal olsun...
amin, ben de aynı temennilerlerle rahmet diliyorum
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Basimiz sag olsun mekani cennet olsun
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
lezzet gider mesuliyet kalır
-
Tam bir motosiklet sevdalısıydı.foruma katkıları yadsınamaz.uslubuyla,hoşgörüsüyle,kendinden kattıklarıyla ve türlü yardımseverliği ile örnek biriydi.
kendisine teşekkürü borc bilirim. uzun muhabbetlerimiz vede yardıma ıhtıyac duydugumda hıc usanmadan ılgılendıgı için.
genç yaşta aramızdan ayrıldı
mekanı cennet olsun
-
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Amca35 adlı üyeden alıntı
Kaynak:
http://www.motosiklet.net/forum/moto...#ixzz1Hi24bN9W
Çok da gençmiş..
Başımız sağolsun, mekanı cennet olsun, Allah sevenlerine sabır versin.
Varsa hakkımız helal olsun.
-
-
Allah rahmet eylesin. Mekanın Cennet olsun Beycivan...
-
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.
-
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Nur içinde yat arkadaşım.
-
-
Allah rahmet eylesin.
Birde şimdi sırasımı bilmiyorum ama birşey sormak istiyorum. Rahmetli bir gün önce hasta olduğunu yazmasını istemiş kardeşinden, ertesi gün de kalp krizi geçirmiş. Rahatsızlığı neydi acaba? Bildiğim kadarıyla kalp krizi aniden ortaya çıkan bir durum. Rahatsızlığı ile bu durumun bir alakası varmı?
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)