Motosiklet tutkunu, işletme kraliçesi, Dumlupınar'ın göz bebeği, yeni CBR 600 RR pilotu sevgili Şule
Doğum günün kutlu olsun, motosiklet tutkun hiç azalmasın inşallah... Cafe'de çok yakında görüşmek üzere
İyi ki doğdun...
Motosiklet tutkunu, işletme kraliçesi, Dumlupınar'ın göz bebeği, yeni CBR 600 RR pilotu sevgili Şule
Doğum günün kutlu olsun, motosiklet tutkun hiç azalmasın inşallah... Cafe'de çok yakında görüşmek üzere
İyi ki doğdun...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
doğum gününüz kutlu olsun nice senelere...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Değerli arkadaşım, sevdiklerinle ve motosikletinle birlikte nice mutlu yıllara ve yollara
nice yıllara kaptan... kazasız belasız kilometreler dilerim
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Mutlu ve başarılı bir ömür dilerim.
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Hayırlı, uğurlu, sağlıklı ve sevdiklerinizle bol keyifli seneler....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
iyiki doğdun
sevdiklerinle beraber nice mutlu yıllara..
motosiklet.net üyesiyim..
sağlıklı,mutlu iyi bir yaşam dilerim...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Ne demek ne demek saat gece yarısı 12'yi geçer geçmez başlığı kaptırmayayım diye açıverdim konuyu
Tekrar nice mutlu yıllara
Uploaded with ImageShack.us
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:57 ----------
Hala Ninja pastası koyuyorum, CBR 600RR değil dikkatini çekerim :p Ninja bir başka
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
dogum gununuz kutlu olsun
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Eyiki doğdun arkadaş... Bir 25 martlıdan diğer 25 martlıya en iyi dileklerimle...
HAYATINDA 1dk ICINDE ARDINDA BIRAKIP GIDEMEYECEGIN HIC BIR SEY OLMASIN...
Doğum gününüz kutlu olsun , bol km li yıllar dilerim
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)