Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

"ZIPPIRMAN" Kardeşimizin yeni aldığı Honda Shadow VT 750c motosikleti hayırlı olsun.

REKLAM ALANI
    İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlı olsun... inşalllah kazasız belasız kullanmak nasip olur...bu arada şu bikaç tur verme konusunda ciddi misin abi
    Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)

doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Alıntı kovboy03 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorda yakışıklı üzerindekide ne diyelim hayırlı uğurlu olsun.Kaza bela görmeyesin.Allah böyle bir motor inşallah bizede nasip eder...
    Teşekkür ederim
    Her nekadar tersini söyleselerde bence şarap gibi olan erkek
    yaşlandıkça değerleniyor)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 ----------

Alıntı mtrsz hyt=:( adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun... inşalllah kazasız belasız kullanmak nasip olur...bu arada şu bikaç tur verme konusunda ciddi misin abi
    Teşekkürler
    ne demek koçum turun lafımı olur

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı ZIPPIRMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    diğer taraftan fotoları ancak çekebildim

abi motor bu kadarmı yakışır birine ya
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

barış52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Softail Breakout
    hayırlı olsun zıppırman kazasız belasız sürüşler nasip olsun.

egzos ne marka? benimkinde highwayhawk var ilk taktırdıgımda sesini hic begenmedim bi şekilde susturucu falan uydurdum ama 2000km den sonra gecende bi cıkarim susturucuyu dedim amanın o da ne ses acaip degişmişti. tabi cobra gibi baya gümbürtülü ama güzel bi tonu var

İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    inşallah bir gün MT üyesi dostlarımdan birisi çok zengin olur da bi motosiklet galerisi açar...MT üyelerine kredi kartsız makul bir peşinat ödeme koşuluyla senetle motosiklet satar...herkes bütçesine göre bi motosiklet sahibi olur...ben de curiser tutkumun başlangıcı olan bu shadowlardan birine sahip olurum...amiiiiinnnnn....

maşallah makinanın nikelajı her yanı parlıyor...baktıkça bakası geliyor insanın...allah kazadan beladan korusun..
    Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)

doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...

barış52 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HD Softail Breakout
    benimkinde de highwayhawk double wall model egzoz var. basta hic begenmedim sesini. tonu ve sesin yüksekligi cok rahatsız ediciydi.kendi imkanlarımla susturucu falan ayarladım. öle idare ettim bi müddet. gecenlerde nerden aklıma geldiyse susturucuları cıkarıp denemek istedi canım yaklasık 2000 km yaptım bu arada egzozla. sesi cok degişmişti. toklasmış ve güzel bi ton almış. ama seviye tabi yüksek bakalım utanmadan binebilirsem bu sekilde cok tepki cekmezsem böle devam edicem

küçük bi şehirde yasadıgımdan buranın insanı pek alışkın degil böle gümbürtülere

Dr.MZÇ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki DL650 + Hero Xpulse 200
    Kazasız belasız hayırlı günlerde upuzun yollar yapmak nasip olur inşallah
    Güle güle kullanın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    cbf150,(bayan isimlerine inat) CaBBaR VT750 Shadow
    Alıntı barış52 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hayırlı olsun zıppırman kazasız belasız sürüşler nasip olsun.

egzos ne marka? benimkinde highwayhawk var ilk taktırdıgımda sesini hic begenmedim bi şekilde susturucu falan uydurdum ama 2000km den sonra gecende bi cıkarim susturucuyu dedim amanın o da ne ses acaip degişmişti. tabi cobra gibi baya gümbürtülü ama güzel bi tonu var
    teşekkür ederim

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:02 ----------

Alıntı Dr.MZÇ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kazasız belasız hayırlı günlerde upuzun yollar yapmak nasip olur inşallah
    Güle güle kullanın.
    çok teşekkür ederim,sağolun

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    abicim allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin işte olay budur be abi yaaaa ciklet gibi kımıl kımıl motor maşallah nazar değmesin ,inşallah bundan sonra alacağım motor bu olacak ,aslında benim tarzım en başından beridir buydu fakat ah o imkanlar yokmu,beğendiğimi ben alamadım ,beni beğenende bana gelmedi derler ya

valla sevgili abicim bir tur verecem dersen ilk güzel havada atlar gelirim o kadar hayranıyım bu makinanın ,allah tekerine taş değdirmesin saygılar...
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)