öncelikle AMİNNNN... hayırlı olsun ALLAH KAZASIZ BELASIZ BOL KEYİFLİ SÜRÜŞLER NASİP ETSİN...
öncelikle AMİNNNN... hayırlı olsun ALLAH KAZASIZ BELASIZ BOL KEYİFLİ SÜRÜŞLER NASİP ETSİN...
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
hayırlı olsun.ALLAH kaza bela vermesin inşallah
Hakan GÜNDÜZ
Hayırlı olsun arkadaşım. allah kazasız , belasız, cezasız binmeyi nasip etsin.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
ALLAH kazadan beladan korusun inşallah, Kardeşim madem uzun yol yaptın izlenimlerini paylaşırsan sevinirim. Ben uzun zamandaır BMW F 650 GS ile HONDA TRANSALP arasında kalmıştım dün V STROM'u yakından inceleme fırsatı buldum ve kafam iyice karıştı.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Hayırlı Olsun 41 Kere Maşaallah
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Hayırlı olsun aydemir. Ülkemiz şartlarında kullanılabilecek ideal bir motosiklet almışsın. Kazasız belasız kullanman dilegiyle...
önce amin diyorum(:
sonra da kazasız belasız sürüşler diliyorum...
güle güle kullan...
bir motor ne kadar güzel olabilir kibir motora aşık olunurmuvstorm çok başka bi motor hayırlı olsun güle güle kullanın inş bizede nasip olur birgün
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:53 ----------
http://www.facebook.com/photo.php?fb...5818.606512485
fuarda üzerinden zor kaldırdılar beni
hayırlı olsun
allah kaza bela vermesin.
98 Beygir.....
Görüntüsü ve km si ile neredeyse sıfır kadar temiz görünüyor. DL 650 V-strom pek çok kişinin hayallerini süsleyen motosiklet.Güle güle kullanın.Allah kaza bela vermesin kem gözlerden sakınsın.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Kardeş benimde hayalimde bu makina var İnş. ilerleyen yıllarda tabi bu 10 yıl olur 15 yıl olur bilemiyorum ama inş bende alacağım Çok temiz ve güzel bi makinaya benziyor ,hayırlı olsun kazasız belasız uzun km ler yapman dileğiyle
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
maşallah paşam yakışmışsın üzerine aletin...hah işte böyle imana doğru yola gel...gsr 600 le işin yok ...napıcan 100 beygirlik makinayı...Allah kaza bela vermesin...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çok yakışıklı ve temiz bir motor, almakla iyi yapmışsın. Hayırlı olsun.
Hayırlı uğurlu olsun Ali Aydemir,,Sağlıcakla bin aga..Bi Nizipe gelmedin Sabri ustanın o güzelim tatlısından yediremedik sana...
bi nazar boncuğu asarsın artık güle güle kullan kardeş
Biz ki kula kulluk edip cennete gitme kaygısıyla üç maymunu oynayanlardan değiliz.
hayırlısı olsun kazasız mutlu sürüşler hayalimdeki makina
Hayirli olun Aydemir..
Kazasiz belasiz insallah..
Cok güzel ve temiz bir makinaya benziyor...
Hayatin icin bir saniyeni harca.
Hayatini bir saniye icin harcama.
Allah kaza bela vermesin, güle güle kullan.
Maşallah, pırıl pırıl makina.
Benim de çok beğendiğim ve ileride almayı düşündüğüm bir model V-Strom.
Seninle aynı boyda olmama rağmen, 1 hafta kadar kullanmış ve hiçbir zorluk yaşamamıştım. Torku mükemmel, çok rahat ve dengeli, bisiklet gibi bir makina resmen. Kaldırımlara inip çıkmak da çok zevkli oluyor.
Eyvallah coq
allah razı olsun
teşekürler iyi dileklerin için..
Mustafa teşekürler en kısa zamanda görüşmek üzere...
allah razı olsun
teşekürler..
sagol
eyvallah kardeş..
teşekürler
eyvallah..
allah razı olsun
Ahmet kardeşim senin makınen de hayırlı olsun...
Bora abi teşekürler allah razı olsun...
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. kalıplı güzel bir makina. bir şey sormak istiyorum seninle yaklaşık olarak aynı boydayız, yan ayak kapalı iken boy sorun olmuyor mu?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)