Sonunda CBR 125R ım Geldi :) // 2011
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun
sonunda sattıracaksınız bana ninjayı
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
Güle güle kullan Allah kaza bela göstermesin eski kasalara göre sağdan soldan hep büyütmüşler boyunu o yüzden üstünde eski cbr125 gibi kalmaz kimse Bu arada bi tur verir misin köşeden dönüp gelicem
-
hayırlı olsun kazasız belasız srüşler
-
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
Allah kazasız,belasız kullanmayı nasip etsin.En güzel rengi ;) hayırlı olsn
-
Geldi demek sonunda, hayırlı uğurlu olsun, darısı başımıza
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
ben alışma süresi için motor üzerinde toplam 24 saat biçiyorum sana alışacaksın hemen
-
hayırlı olsun,güle güle kullan.hadi bunada gelişmiş mobilet desinlerde görelim.
-
Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin.Daha iyileri (CBR250) bizim olur inşallah
Diş Fırçam Bile Motorlu :cherry:
-
Hayırlı olsun güle güle kullan Allah bizede bir motosiklet nasip eder inş.
-
-
Hayırlı olsun. Yeni kasası ile kimse CBR 125'e bisiklet yakıştırması yapamaz artık.
-
!Lk£® adlı üyeden alıntı
Sağol kardeşim çok teşekkürler.O değil de scooter den sonra bu makine gözümü korkuttu açıkçası birazcık kalıplı geldi.Alışmam için ne önerirsin
sende cbr dan ninja ya geçiş yapmıştın.Alışma dönemin nasıl oldu
tüyolara ihtiyacım var biraz.
ben cbr'dan ninja'ya geçerken pek bi alışma sıkıntısı çekmedim. oturma pozisyonlari neredeyse aynıydı ve de ninja'nın büyük kalıplı bir motor olmadığından zorlanmadım.
yeni cbr eskisine göre tabi daha buyuk ama ayakların yere tam basar diye düşünüyorum. çok zorluk çekmezsin. evinin yakınlarında trafiğin az olduğu bir sokak varsa ilk başlarda orda dur kalk ve dönüş çalış zaten hafif bir makina olduğundan bir süre sonra rahatça kullanmaya başlarsın
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
-
Maşallah, Allah bir an evvel kavuştursun diyelim...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
-
Hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
çok güzel bir motor ya allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah hayırlı olsun....
-
Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin,
-
yanlış olanı çekmişsin yanındaki siyahı çok bela
-
ya onu bunu boşverinde fiyatı ne şimdi bunun :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)