2. posta ne zaman gelecek acaba efeye bilginiz varmı ?
2. posta ne zaman gelecek acaba efeye bilginiz varmı ?
Arkadaşlar Fuarda kawasaki var mıydı ? ben mi görmedim ?
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
hayırlı uğurlu olsun inş kazasız belasız kullanırsın darısı başıma..
motor süper olmuş..
güle güle kullan...
süpermiş valla hedef değişti artık :D:D hayrlı ugurlu olsn abi. tekerin düz bassın allah bizede nasip etsin inş. ( amin amin amin)
!!!DEMİR ATIM ''HONDA BEAT'' M!!!
!!!yüreğin kadar motorcusun!!!:wiinkk:
Hayırlı olsun
Kazasız sürüşler
Est. Emrah. Bu IRC'ler Türk firması olan Anlaş fabrikasında üretilenlerden değil.
Uzakdoğu markası olan asıl IRC markasının.
Asıl üretici firmanın ürün bilgisi sayfası : http://www.irc-tire.com/mce/tires/rx-01.html#rx-01
Duro'lar kadar kötü olacağını zannetmiyorum, desenleride güzele benziyor.
Bence biraz kullanın, belkide kötü değildir
Bazı yabancı sitelerde okuduğum yorumlara göre, memnun kalanlar var bu lastikten.
Honda alıştırmış "Sıfır motorun üzerinde gelen lastik kötüdür" diye bizlere.
Şimdi haliyle saşırıyoruz
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Bende sormuştum Mt stand'ında yok demişlerdi..Fuara girememiş..
Abi zaten şimdi değiştircem desem 3-5 ayı bulur değiştirmem
Nasıl olursa olsun ama ben mişlenin üstüne lastik tanımam..
Cbf'imde irc'yle gezdiğim zamanlara acır olmuştum mişlenleri taktırdıktan sonra..Hala beni hiç üzmedi, her türlü hava koşulunda viraja nasıl girersen gir,motor kendi dönüyo zaten
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Hayırlı olsun, gündelik geziler için bende bir tane düşünmüyor değilim. Bayinin eline gelince haber verecekler, incelemeye gittiğimde bakalım beğenebilecekmiyim...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
hayırlı olsun kardesım bende yzfr 125 alıcaktım ama vaz geçtım fuarda baya bı ınceleme fırsatım oldu ve çok begendım lakın alır almaz yapacagım 4 degişiklik var
1) AYNALAR (uygun daha kısa aynalar takıcam)
2)ZENON FAR
3)PLAKALIK İPTALİ (gerçi iptal işlami baya bi zor olacak)
4)EGZOS ( görünümü bence çok kötü tahminen seside öyle olucak)
Yazan tüm arkadaşlarıma tekrardan teşekkür ediyorum.Hepinizden Allah razı olsun, daha iyileri güzelleri sizlere olsun inşallah
Efe 2. parti malın nisan ortasında geleceğini söylemişti ama belli olmuyor.Arayıp detay bilgisi alabilirsiniz.veya beklerseniz çarşamba günü motoru almaya gittiğimde öğrenebilirim
Havalar düzeliyo gibi lastikler yeterli olabilir belki.Tabiki bakacağız performansına göre düşüp devrilirsek değiştiririz demek değil tabi bu
Sen ne zaman çıkartıyosun plazadan emrah kardeşim Allahın izniyle ?
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
hayırlı olsun abicim.allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin.inşlah bende alcam ama sene malum ehliyet lazım.bu arada ötv indirimi seneye kadar sürermi???
mondial kanuni benzerlerine inat HONDA.senle daha nice 20. yıllara ...
sağol kardeşim teşekkürler.Hükümetimizin sağı solu belli olmuyor bilirsin Sadece kalıcı olması yönünde temennide bulunabilirim.Motorcu kardeşlerim çoğalsın istiyorum trafikte
inan bilgim yok :( ara orda barker bey var hafif agresif birisi ama yardımcı oluyor her konuda
Benim makina yarın hazır ve nazır olması gerekiyo
Biraz rahatsız olduğumdan 1 gün daha dişimi sıkıp salı günü teslim alıcam...D&B Motorla mesafemiz uzun ben b.çekmecedeyim..Onun için hem dönüş yolunda otobanda gazlamış olucam hemde ogün izinli olduğumdan hava güzel olursa sıkı bi turlama yaparım..1 depo benzin bitirmek amacım
Konu Hondaysa Doğu Batı Motor Gökhan Konşuk Tek geçerim..Adam gibi adam
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
hayırlı olsun gule gule kazasız belasız kullan ınsallah bende yenı cbf yada cbr yı dusunuyorum fıyatlar dusmusken ama karar veremıyorum normalde racıng sevmıyorum ama yenı cıbır cok guzel olmus hatta ona (cabar )dıyelım artık epey buyumus cunku :=))
asyaminam
arkadasım hayırlı olsun aynı rengınden bende aldım fuardan daha elıme gecmedı ama cumaya kadar getırıcekler ıns.motor suan konsuk motor da duruyor taa maltapede sana sey sorucam sesı nasıl motorun yıne eskısı gıbı dızel araba gıbımı cıkıyor en merak etgım mevzu o
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)