Hadi hayırlı olsun.Tecrübeleriniz çok kişiye rehber olacak diye düşünüyorum.İlk deneyenlerden olmak da güzel duygu olsa gerek
Hadi hayırlı olsun.Tecrübeleriniz çok kişiye rehber olacak diye düşünüyorum.İlk deneyenlerden olmak da güzel duygu olsa gerek
acaba lastikler neden duro değil
hayırlı olsun
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
kardes efe denmı aldın stok durumu nasıl motorun bnde almayı düşünüyorum kalır inşallah
Hayırlısı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Güle güle kullanın. iki adet geldiği gibi bitmiş bir de 250likler gelseydi.
2009 Honda Cbr 125r -> 2006 As 200 Gy -> 2010 S&T GT 250R -> 2012 150 MCX RoadRacer -> 2013 Kuba XCG 150 -> 2017 Pulsar RS 200 -> 2024 Dominar D 400
güle güle kullan gerçekten yeni kasaları 10 numara olmuş allah kaza bela vermesin
Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin kardeşim hayırlı uğurlu olsun
TAKARIM KASKIMI GİYERİM MONTUMU VERİRİM GAZIMI ALIRIM YOLUMU
hayırlı olsun çok göz alıcı nazar değmesin inşaallah
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
Cok sevindim, kazasız sürüşler dilerim.
Test sürüşünden sonraki izlenimlerini sabırla bekliyorum
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Hayırlı olsun tekeriniz düz bassın :D güzel motor darısı olmayan arkadaşlarımızın başına :D
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
güzelmiş,güle güle kullanın allah kaza bela vermesin...
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle. Toplamda tüm masraflar ne kadar tuttu acaba ?
eski kasa kedi yavrusu gibiydi Bu çok güzel olmuş. Dijital gösterge de koymuşlar...
112ciyiz
sağol kardeşim çok teşekkürler.evet, sitesindeki albenisine kapıldım o rengi seçtim.iyiki de seçmişim diyorum
Büyük bekleyiş sona erdi, şükür geldi kardeşim.sağolasın
Ne kadar endişem de olsa umarım o kadar kısa sürer, çabuk üstesinden gelirim.Moral takviyelerinizle
Bu makineye görünüş bakımından biraz zor uzanır kardeşim dediğin gibi.Performansı da ilerleyen günlerde göreceğiz..
Çok teşekkürler kardeşim.İnşallah inşallah daha iyisi daha güzelleri sizlerin olsun ..
sağolun Allah razı olsun.daha iyisi daha güzelleri sizlere ..
Sağolasın abicim teşekkürler.Elimizden geldiğince ya tabiki RS kalbimizde
Sağolun çok teşekkürler.Aynen dediğiniz gibi.Honda bi yola girmiş artık ..
Evet dediğin gibi ayağın yere basması konusunda herhangi bir sıkıntım yok.Reaksiyonlarını ölçmem biraz zamanımı alacak, daha önceden ss tecrübem olmadığından dolayı.Dediklerinize uymaya çalışacağım umarım şu evreyi çabuk atlatırım sağol kardeşim tavsiyelerin için
Amin aminn çok teşekkür ediyorum.
Çok teşekkürler, çok sağolun
Allah razı olsun çok teşekkür ediyorum,Daha iyisi güzelleri sizlere
Allah razı olsun çok sağolun
1 önceki kasa olsa alacağım renk siyahtı.Fakat bu kasada hiç beyaz kullanmamışlar siyahla beraber ondan dolayı bu rengi seçmemde etken oldu.Ne bileyim hondanın sitesindede pek albenili duruyordu.pişman değilim
Liste fiyatından 1 Allah kuruşu indirtemedim
Çok teşekkürler, sağolun.Elimizden geldiğince bilgilerimiz aktarmaya çalışacağız emrah kardeşimle emin olun
Çok teşekkürler sağolun.Valla lastikten yana hiçbi şikayetim yok gayet şık gibi
Evet efeden aldım.2 tane var ellerinde.Siyahı satıldı zaten.Turuncu olan yani benimkinin de kaporasını 1 hafta önce yatırdım.Pazartesiye de allahın izniyle parayı teslim edip satın alma işlemlerini yapacağım.
Allah razı olsun çok sağolun, çok teşekkürler
Çok teşekkür ediyorum.Aynen dediğiniz gibi
Allah razı olsun çok sağolun
Allah razı olsun, çok çok teşekkür ederim
İnşallah inşallah asıcam bi boncuk elime geçsin de pıtırcığımÇok teşekkür ediyorum ..
Çok sağolun, çok teşekkür ederim.En kısa zamanda ...
Allah razı olsun çok teşekkür ederim Daha iyisi daha güzelleri sizlere işallah
Allah razı olsun.Çok çok teşekkür ederim
Allah razı olsun çok sağolun.Motoru list efiyatından aldım.150 ila 170 arası da plaka masrafım olacak.Kasko ve üst baş masraflarımı saymıyorum
Tüm kardeşlerimden, abilerimden Allah razı olsun tekrardan.Daha iyisinin, güzellerinin sizlere olmasını dilerim
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
zaten espiri yaptım duro lastik koyarmı honda o motora
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Peynir ekmek gibi satılmaya başladı mübarek Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan inş. sıra bize de gelsin Fuarda ilkten rengi gözüme pek hoş görünmedi ama siyahtan daha güzel bu yahu
vay vay bu da şahaneymiş...
güle güle kullan biraderim...
ama renk kombinasyonu çok dağınık göründü bana...ön çamurluk ve arka grenajlarda gir olabilirdi...yinede harika...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
İlke hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin.
Hayırlı uğurlu olsun kardeşim..Yakın olsan arada değiştirirdik bende bu rengi çok düşünmüştüm ama tercihimi siyahtan yana kullandım
Gerçi fuardaki siyahı gördüm sadece..Kendi motorumu üşengeçlikten bayiye gidip göremedim..
Gidersem anahtarı alıp çıkmam lazım çünkü
Ben salı günü teslim almaya gidicem..
Allah kaza bela göstermesin güle güle kullan..
Bu arada lastik markasını bilen varmı merak ediyorum
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)