@emrah
ne yaptın kardeşim opet in kameralardan bir sonuç alamadın mı hala ya
@emrah
ne yaptın kardeşim opet in kameralardan bir sonuç alamadın mı hala ya
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
125'lik ile 250'lik arasında görüntü olarak ufak tefek farklar var..
250'liğin lastikleri 1 boy daha kalın.
Egzoz'u daha büyük..
Kalıp olarak bi kaç cm olarak daha büyük olabilir..
125'liğin sesine gelirsek 7 bin devirden sonra egzoz değilde motor sesi geliyo küçük ss olduğunu söyler gibi
Büyük markalar bu modele göre egzoz üretirse alıp takıcam o zamanda bilgi veririm.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı Dün 23:56 ----------
Vallahi kardeşim bekledim ama boşa..
Polisi olay günü aradım..Kamera kayıtlarını al öyle gel dedi..Eyw dedik..
Opetin sahibi yurtdışına çıkmış şans ya bizimkisi..
Neyse geldi bu seferde adamın toplantıları bir türlü bitemedi..
Tam ulaştım adam dedim kayıtlar geliyo..
Bu seferde haftada bir siliniyor diye bi laf..
Kamera kayıtlarını alamadığımdan daha şikayetçi bile olamadım..
Geçtiğimiz hafta savcılığa gittim yine bi polis dikildi başıma görgü tanığını al öyle gel..
Hayde aradım gören arkadaşı işteyim izin alamam diyor..
Araya hafta sonu girdi yine yalan ettiler bizim işi..
Pazartesi gidip şikayette bulunucam..
İşimiz devlete kaldıysa ben motoru sattıktan sonra anca bulurlar adamı deyip..Bi yandanda servistir çevredir soruşturuyorum.
Bi şekilde bulucam gerekirse dayanıcam kapısına böyle böyle dicem olmadı kendi bildiğim gibi halledicem..
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
mete abi falan baya araştırmıştı.plakadan falan adres bulamıyormuyuz ya yokmu öyle bi tanıdık gerçi kapısına gitsen ne olucak insan evladı olsa kaçmazdı bile.oraya gidince de olacaklar belli ..bi arkadaş demişti haftada bir siliniyor diye ama sistemleri nasıl kimse bilemez.millet yardımcı olmuyor ki birbirine.bana dokunmayan yılan bin yaşasın hesabı yaşıyor duyarsız halkımız sen gene eyw çekiyosun adamlara ben yemin ederim dayanamam abi..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
Motosiklet servise gelmeden hatta ben daha görmeden telefonla arayıp takılmasını istemiştim..
Yanlış hatırlamıyorsam.
Xenon:250 tl
Alarm:60 tl falan idi..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:05 ----------
Opetin sahibininde çok bi günahı yok be kardeşim..
Bütün iş benim şans meselesi..
Ben o adamın kapısına gittiğimde dayanamıcam işte olay orda..
Bulursak zaten metehan abiyle gidicem..Konuşmayı ona bırakıcam..
Metehan abiyi görünce hala baktım kem küm yapıyo patlatıcam kafasını bizim ben ondan şikayetçi olcam o benden öyle uzıyıcak gidicek..
Ama hiç yoktan sinirimi alıcam yani
Güzel durduğu bi kenara..Eski motorlarımda neden kullanmadığımı hala düşünüyorum..
Mum ışığında gidiyormuşum meğersem yeni yeni anladım
Heleki trafikte çok işe yarıyo çakıyorum uzunları yol açılıyo
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:14 ----------
İnş kardeşim bende beklemedeyim..Elimden bişey gelmiyo..Bi kaç ay geçsin bulamazsam..Gereken yerleri kendim değiştiricem..
Allahtan göze batan çok bi yer yok.
Sadece ben görebiliyorum bide dikkatli bakıldığında gözüküyo
gerçekten güzel duruyormuş.. hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin ..
arkadaşlar bu motorun şuanki stok durumu nedir yine gelmeden tükendimi hepsi . ve nezaman gelecekmiş
Haklı olabilirsin..
Birde Servisim D&B motor..Sahibi Gökhan abiye arkadaşlarımdan almak istiyenler var.Gelme durumu nedir diye sorduğumda..
Bana cevabı; geçen hafta fabrikasına gittik ve çok az sayıda üretildiğinden ve çok tutulan bi model olduğundan daha üretildiği ülkeden çıkamadan bitiyorumuş.
Bu yüzden dış ülkelere az sayıda gönderiyorlarmış.Böyle bi cevap gelmişti.
Katılıyorum Sana....Benımde Senınkine benzer niyetim....Şehir İçi Okula gidip gelmek ve hafta sonu yazın elma bahcesine falan gideriz niyetındeyım....Honda sağolsun imdadımıza yetişti artık.
Yalnız benim sorunum vitesli kullanmayı bilmiyorum :s ehliyeti scoter le verdiler bize :s denizlide eğtim alma imkanıda yok sanırım önce bir honda sürüş kursuna gidicez
yesevi ben aslında 250 liğide düşündüm ama değmez almaya neden tabi benim düşüncem bu gittimbayisinde gördüm 250likte titreşim var gıcık oldum bu olaya krediyle almam gerekio hal böyle olunca 250 lik bana 10bin liraya gelio tek silindir 250 cc liğede bu parayı vermek işime gelmez 125 cc de nasıl olsa aynı görüntüde vede güzel göstergeler model olsun aynı tekerleride kalınlaştırmışlar motord kaliteli ve sorunsuz oldummu bana bol bol yeter çünki ben motor hastası biri deilim benim işimi görsün yeter bende ki tek hastlık ne alırsam alıyım kaliteli ve uzun ömürlü olsun bana yeter yoksa gidip 125lik çinçinlerden de alınabilinilir bi kere olsun düzgün olsun biyetindeyim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:34 ----------
bende viteslide bilmiordum motor sürmeyi bi 2010 ybr aldımdı onda ögrendim baya bi geliştirdim vitesliyi sattım . şimdide cbr alcam nasipse bakalım çok kolay kardeş vites bir aşağı 4 yukarıydı ama bu sefer bir aşağı 5 yukarı olcak daha iyi olucak5 vites yetmiodu çünki :D izmir sabuncu belinde falan rampalarda 2 kişi ybr ölüyom in üstümden diyodu bakalım cbr ne dicek :D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:42 ----------
bende viteslide bilmiordum motor sürmeyi bi 2010 ybr aldımdı onda ögrendim baya bi geliştirdim vitesliyi sattım . şimdide cbr alcam nasipse bakalım çok kolay kardeş vites bir aşağı 4 yukarıydı ama bu sefer bir aşağı 5 yukarı olcak daha iyi olucak5 vites yetmiodu çünki :D izmir sabuncu belinde falan rampalarda 2 kişi ybr ölüyom in üstümden diyodu bakalım cbr ne dicek :D
çok güzel duruyor ya sonunda cbr 125 güzel birşey oldu..önceden çelimsiz duruyordu bence..biraz bekleyelim 2.eller düşer o zaman alınabilinir..
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)