Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah, motor çok güzel duruyor...
hayırlı olsun.. aylardır hayaliyle yanıp tutuştuğum motor.. =) sipariş verdim inş. mayıs15te elimde..
Bende dün sipariş verdim. Benimki Haziran da gelecek.. Emrah bey hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsun Emrah kardeşim Allah kaza bela göstermesin. Güle güle sür
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
mete abi 3-4 sanadır fln bmwl leri araştırım sürekli video izlerim vs..sana senin boy ve kilona önereceğim seni anca keser dediğim tek motor var o da 1150 gs adventure tam senlik cup diye oturur üstüne...
2020 'Tracer 900 İcon Blue
Hayırlı olsun. Motorun Kalıbı hakkında şüpelerim vardı ve Denizli yede mayısta gelicekmiş bende bu motordan alıcam inş. ve artık cbr600 ün yanındaki halini görünce hiçde eskisi gibi küçücük bir motor olmadığını gördüm içim çok rahat artık.
@Emrah.ark
resimler için saol hocam jant şeritleride güzel olmuş
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
bizim memlekette muzip bir dayı varmış
ölüm döşeğindeyken kocakarılar ziyaretine gelmiş
bunları tahta taburelerde ağırlarlarken biri yaşlılıktan olacak yellenmiş
anlaşılmasın diye de tabureyi sağa sola bi gıcırdatmış
bizim dayı da demiş ki:
"sesini benzettun ama kokusini ne edecesun"
demem odur ki tamam tipi düzeltmişler
ama gene 125 lik
gene de hayırlı olsun hepinize
siz beğendikten sonra bize tebrik etmek düşer
bu panda ayusu bir numerolu cıbır düşmanıyken bu motoru övüyorsa vardır bi bildiği gördüğü
yahut honda buna beleş piston sözü de vermiş olabilir
emrah kardeşim motoru anlatırmısın azcık bende aynısından almayı düşünüyorum cbr 250 de titreşim var 125 de varmı mesela teker kalınlıkarı ne alemde gerçekten 125 e göre iyimi tekerleri yani gözlemlerini anlatırsan almamda yardımcı olursun sevinirim ayrıca diger arkadaşlar içinde geçerli eger 2011 cbr 125r ı alan varsa anlatırlarsa sevinirm eski kasadan farklımı gerçekten
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
selam arkadaşlar. ben de bu yaz cbr 125 ya da cbr 250 almayı düşünüyorum. ama sıra falan mı veriyorlar. herkes sipariş verdim falan diyor. bir de kullananlardan yüksek devirlerde nasıl performans veriyor öğrenebilir miyim. TEŞEKKÜRLERİMLE...
arkadaşlar bence yeni kasa cbr 125de şasi motor aynı granajı teker kalınlıklarını göstergeyi deiştirmişler eski cbr ile aynnı yani yeni kasa cbr görünümü güzel sadece motor da önemli azda olsa bi deişiklik yaptılarmı acaba haberiniz varmı motor kısmında
o değilde son fotoda motosiklet otobüse yakın gidiyor otobüs bi fren koysa küüüt bi kaza haberi işte
Hayırlı uğurlu olsun kazasıs belasız kullanmanız dileğiyle
TRABZON : 4 banka soyguncusunun ağır silahlarla girdiği bankada, 28 silahlı banka müşterisiyle çatışmaya girdiği yerdir.
Herkeze çok teşekkür ederim..Daha iyileri sizlerin olsun inş..
Lastik ebadı ile ilgili soru gelmiş öb lastik ebadını hatırlamıyorum bakarım..Fakat arka lastik 130luk..
Rodajım bitti 1900 km'lerdeyim..
Düz yolda 125-130 arası yaptım şuana kadar..
Otobanda meyilli yolda denememde ise ıkına ıkına 150yi 2-3 saniye gördüm..
Motosikletimden memnunum..Tek derdim yanımdan geçen arabaların 125lik motor olarak görmeyip ara gazı verip uzayıp gitmesi
Gazı çevirip 200lere çıkıcağımımı sanıyolar neyse artık
Kazasız belasız sürüşler iyi günler dilerim
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
jatn şeritleri çok güzel yakışmış.. Maşallah.
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
250 ile 125 lik arasında kasa farkı varmı yoksa aynı boyuttamı kasalar ? Birde Egzoz sesinden haberdar olsak
125 ile 250 arasında fark var tabi kasada ebat azda olsa 250 likte daha büyük tekerler az daha kalın depo 250de 13 litre bg torku daha fazla 250de bu gibi farklar var ama ben 125lik alıcam yeter bana diyorum çünki manisada oturuyorum 15 km hafta sonları bahçe var oraya gidip gelcem bide kuşadası didim falan denize giderim çok abartılı uzun yola gitmicem bana yeter yani götürürde getirir de bu kadar yolculukdan nolcak etkilemez ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)