Emrah Arıkan'ın 2011 CBR 125 i Hayırlı Olsun
Reklamlar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete_han adlı üyeden alıntı
abi Behzat Ç. Arka Sokaklar falan zaten polis devleti olduk...
dizilerdeki nakarat şu..."Alın Bunu Alın Bunu..."
abi sen hiç nezarete girmedin kelepçe yemedin belli...aldırayım mı bi seni evden...
ama Florya Polis Karakolunda çay içmeye değil..Gayrettepe 2.şubeye...
Ben oranın da. Nasıl bir yer olduğunu iyi bilirim merak etme suçsuz yere kimsenin gücü yetmez kimseyi götürmeye hele senin beni hiç yetmez 50 fırın ekmek Yemen lazım
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Reklamlar
-
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete_han adlı üyeden alıntı
yahu sana bişey olmaz T.C sınırları içersinde...bil bakalım neden...
bak sen ne demek istedigimi baya iyi anlamışsın
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
-
-
senin motorunda hayırlı olsun kardeş hangi bayiden aldın ve ne zaman gelecekmiş
-
motorlarınız hayırlı olsun.Motorunu peşin alan var mı acaba? bi indirim söz konusu mu peşinde ?
-
hayırlı uğurlu olsun, motor çok güzel. Cıbıf beni affet cıbır a gönlüm kaydı
-
kkarabidan adlı üyeden alıntı
senin motorunda hayırlı olsun kardeş hangi bayiden aldın ve ne zaman gelecekmiş
saolasın kardeşim ben motoru konşuk motordan aldım nisan ortalarında teslim edeceklerini söylediler seninde hayırlı olsun kardeşim senin durumun nedir
-
AydoganX adlı üyeden alıntı
Ne yapalım, nasip, gittiği yere kadar tırmalayacaz bu gidişle heralde
Aslında seni cbr125 üzerinde düşününce şu fotoğraftaki gibi olacağını zannediyordum ama gerçekten bu yeni kasa eskisine nazaran daha heybetli olmuş.
Fark belli:
kemal bey yenı motorunuz hayırlı ugurlu olsun. benım boyum 1.87. sızın boyunuz kac acaba? motor bana kucuk gelır mı dıye merak edıyorum.
-
Motorunuz hayırlı olsun.. Bende cbr 125 almaya karar verdim. Fakat bir iki bayiye sordum, bulamadım. Mayıs-Haziran gibi gelir diyorlar. 2011 modelini bulabileceğim bir yer var mıdır? Haziran'a kadar bekleyemem gibi gözüküyor çünkü.
-
mcyassin adlı üyeden alıntı
Motorunuz hayırlı olsun.. Bende cbr 125 almaya karar verdim. Fakat bir iki bayiye sordum, bulamadım. Mayıs-Haziran gibi gelir diyorlar. 2011 modelini bulabileceğim bir yer var mıdır? Haziran'a kadar bekleyemem gibi gözüküyor çünkü.
kardeşim istersen konşuk motora bi sor ben sadece orda bula bilmiştim
-
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
konşuk'u aradım onlarda net tarih veremiyo :(
-
abi ne kadar resim atarsak atalım pek fazla tatminka r değil.geçen gün iş çıkışı arkadaş aç bi motoruna bakıyım dedi.yanına gittik üstünde brandası vardı.bu ne len böyle ufacık bişey boyu falan dedi.örtüyü bi kaldırdım şoke. motor hakkaten öyle arkadaşlar.resimlerle falan anlatmak üstünde brandasıyla anlatmak gibi.numunelik de olsa biyerde görmenizi isterim almadan önce.zaten yanına gittiğinizde anlarsınız nasıl bi bebek olduğunu ..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
Yakıt tüketimi düşük değil mi bu cbr'larda?
-
mcyassin adlı üyeden alıntı
konşuk'u aradım onlarda net tarih veremiyo :(
bana nisan ayının ortasında gelecek motorlardan sondan ya üçüncüyü yada ikinciyi wermişlerdi inşallah bulursun
-
-
cumartesi günü zaten servise bırakacağım motoru.o zaman gitmeden önce işte bol bol çekiyim sizlere =) ama 4mp makine fazla bişey beklemeyin
6 çizik ile sembolize etmişler 10 lt yakıtı.160km deyim şuan 2 tık gitmiş.6 bin devir i geçmedim ama rodajda olduğu için biraz fazla yakması lazım.şuan bi gariplik var bende tam olarak anlayamadım
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
-
Bu arada 5400 liraya plaka dahil mi? değil mi arkadaşlar?
HAN_ONE adlı üyeden alıntı
bana nisan ayının ortasında gelecek motorlardan sondan ya üçüncüyü yada ikinciyi wermişlerdi inşallah bulursun
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)