gısgandım...
gısgandım...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
hakikaten güzel makinaymış
What goes around, Comes back arround...
Bu arada ben bir Erhan Arıkan tanıyorum ama aynı erhanmı acaba.
Yarış gözlemciliği geçmişi varmı (ralli )
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
ulen makinanın sahabısı halen ortalık da yok...
The Dude onore oldum...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
sevgili metehan sen motor alım satım işleriyle mi uğraşıyorsun ?
What goes around, Comes back arround...
Metehandro, 2 gündür ciğerci kedisi gibi bekliyordun di mi D&B'nin önünde, ulaşmışsın sonunda emeline.
Eline sağlık, makine de sahibine hayırlı uğurlu olsun İnşallah, Allah kaza bela vermesin.
Cıbır çağ atlamış resmen, senin bile ağzından övgü alabildiğine göre.
Rahmetli Tuğper'im sağ olaydı da göreydi bu günleri..
Rahmet istedi, nur içinde yatsın..
.Hayırlı olsun
hayırlı olsun.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Bende almak üzereyim arkadaşlar ancak elimdeki ybr mi satmam gerekiyor isteyen varmı içimde kötü bi his var motorlar bitecekmiş gibi fiyatı uçacakmış gibi o sebepten çırpınıyorum ybr mi satmak için
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Metehan abi yine dediğini yapmışsın..Motora senden önce oturcam dedin ahada oturmuşsun
Abi bu jest'in için çok teşekkür ederim..Motorumu bana gosterdığın için malum iş güç dolayısıyla gidemedim bi bakmaya..Bu gidişle pazartesiye kadarda gidemicem..Geç olsun güç olmasın..
İyi dilekleri için bütün herkese teşekkür ederim..Allah sizinde gönlünüze göre daha iyilerini nasip etsin
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Emrah hayırlı olsun, gerçekten çok şık yeni cbr...
Metehan abi senin ağzından da bunları duydum ya. Tam ben sıfır cbf almaya niyetlenmişken cbr geldi beni buldu. Yoksa senin alınmaz la bu cbr çemkirmelerinden bayağı bi etkilenmiştim zamanında.
hayırlı uğurlu olsun
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Çok teşekkür ederim daha iyisi sizlerin olsun
[34 AY 0494] Büyükçekmece MT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)