bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Allah kavuştursun, hayırlısıyla gidip gelsin.
Ne 460'lar geçip gidiyor hayatta, çabuk biter
yaşım 25 oldu neimde en kıza zamanda bozulmamış 460 ı bozmam lazım...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Allah kavuştursun diyelim , hayırlı teskereler
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
bitermi o be of of 460 onu bozar o 460 bozayım derken hele bilecik puf
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Allah kavustursun.
Hayirli teskereler.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
bilecik azz soğuktur ha
kardeşine hayırlı teskereler , sanada kardeşinin yanında seferberlik emri dilerim.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Hayırlı Teskereler dilerim ....
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
istburak'ın eline düştü deme sakın,o akşam yemekte anlattıklarına göre burak tam psikopata bağlamış orda...
hayırlı teskereler
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
allah kavuştursun,
kardeşine söyle orada gün saymasın burada çabuk geçiyor biz sayarız ;)
teşekkür ederim önemli olan başlamaktı başladı sonunda :D
hayırlısı baba tez zamanda sanada yol var. vatan borcu çay borcuna benzemez derlerdi
allah razı olsuyn cümlemizi
hehe sagolasın halis abi moral verdin :D :D :D :D
eyvallah sagolasın sizin oralara düşerse göz kulak olursun abi :D
benden bukadar kolay kurtulamazsın :D sagolasın iyi dileklerin için
sorma abi allah korudu .. garnizon olarak bilecikte bi sıkıntı yapmaz inşallah burak :D
saymayı bilmiyo zaten selçuk :D :D :D sagolasın iyi dileklerin için
eyvallah abi.. allah razı olsun şimdiden .. acemiligi bi atlatsında ustabirligine nereye düşerse mt de orda olur bi buluşma ayarlarız kanatindeyim
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Kardeşine Hayırlı teskereler dilerim Cem.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Bizim buralara zor düser ama Hatay-Yayladag'a düserse torpil yaparim.
http://www.motosiklet.net/forum/konu...nde-kaldi.html
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Allah kurtarsın, acemi birliğini 90 gün Bilecik Merkez 2. Tugay da yapmış biri olarak işi zor .
Geneli doğuya gidiyor, bizim bölükteki 330 kişiden 3-4 kişi orta anadolu ve bir kişi izmire gitmişti. 1. Tertip iyidir ama 2 kez istihkak görüyorlar. Ben Tunceliye tim çavuşu olarak timimle beraber gitmiştim. Hayırlısı olsun. İntikaller zevklidir orada
Hayırlısıyla gitsin gelsin. Yakışıklı çocukmuş, iyi muhafız olur bundan.....
bende bilecikte yaptım komando birliklerinden pek aşağı kalır yanı yok . banyo sıkıntısı vardı ama şimdi yeni banyolar yapılmış banyo süresi 7 dakikadan 10 dakkaya cıkmısdır belkı
jescim tez zamanda doner insallah.Kolay degil..Allah benden uzak etsin
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Memleketime gitmiş demekki.....Allah yardımcısı olsun..Allah kolaylıklar versin...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)