abicim ben konunu açıyım, sen altlarını doldur, armutu pişirdim soydum doğradım ağzını açıp yemesi kaldı
saygılar
abicim ben konunu açıyım, sen altlarını doldur, armutu pişirdim soydum doğradım ağzını açıp yemesi kaldı
saygılar
gangam ne aldı yaw... kafası çok bulanıktı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
aha!! imanı yetmeyince hocadan emanet motor mu arakladın len
ben sana kaç sefer "senin iamn gücün yetmez" gel 97 otan kullan demedim mi
gankam, hayırlı uğurlu ossun beee
ama merak ettim ne aldın?,
ne aldın ne aldın ne aldın, bana ne yaaaa..
nealdın söylesene leyn...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
mete abi motor mu aldın fuardanbana göstermeden arka taraftan atladın kaçtın tabi
Gene CBF 150 almıştır,hoşuna gidiyor ızdırap çektirmek makinaya
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Az sonraaaaa
Gv 650 dermişim, bir aralar niyetleniyordu
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Yavru guşum hayırlı olsun eee ne aldın bakalım
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Metehan kardeşime hayırlı olsun diyorum.
Erketede bekliyordur cevap için,hele bir tavan yapsın topik.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
Şu yeni motordan bir tek Mete_han'ın haberi yok herhalde. Bir o yazmamış buraya
Konuyu Toplam 25 Üye okuyor. (10 Kayıtlı üye ve 15 Misafir) Felon, ergün1968, Slayerrr, regal, selçuk sezer, ermanay, GP500-1st, AydoganX, tr100a, kurubuz
bence köfte daveti bekliyo o ,yoksa söylemez çatlatır meraktan varmı köfte ısmarlayacak?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
yeni apache'nin fotoğraflarıyla detaylarını istiyordu bir topikte acaba tvs ye mi taktı??
Konuyu Toplam 24 Üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 9 Misafir)
CİHAN, Tarkan1981, eko29, Slayerrr, RED ANGEL, ermanay, Felon, n61l, overcloud, cousinecruis, selçuk sezer, GP500-1st, AydoganX, tr100a, kurubuz
maşşallah valla.
ne güzel topicc
98 Beygir.....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)