meto ne aldın ganga...
de hadi sölesenize yahu......reklamlardan sonra der gibi az sonra maz sonra
Ben tahmin hakkımı kullanayım, CBR 250R aldı bence.
bana düşmez , ser çıkar sır çıkmaz, konunun muhattabı kendisi, kendisine sorunuz lütfen
syglr
ÖTV haberinden sonra en iyi hit yapan 2. konu
Hepimiz online bi metehan offline olacak işmi şimdi ben cepten arıcam
öyleyse rahatsız etmeyelim vakit bulunca söylesin ne olduğunu
CBR 250R almış galiba
http://www.motosiklet.net/forum/anes...r-250-r-3.html
konusunda ki mesajı dikkat çekici
Metehan abi var mı güzel bir habar.
facebook(Fazer Tutkunları)
Bu kadar anonstan sonra bi sahneye çık artık yaaa...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
ybr 125 almış makinaya işkence etmek için
şaka
.ıçtık...
Ganga Allah müstehakkını versin e mi....e...
aslında mevzu şu...SYM HD 200 almaya çok yakınım...bazartesiye netleşecek...af buyrun totoşlar ÖTV indirimini yansıtıp yansıtmamak hususunda kararsızlar...yani almayı düşündüğüm kasa 2009 kasa karbüratörlü sıfır elde kalmış stokda çürümüş bir model...para olsaydı yanımda kapora bırakacaktım ama BAzartesi netleşecek aslında...kendi motorümüde bir şekilde satarım artık veya dursun aga zararı yok bana...
ama dediğim gibi halen net bir durum yok...Hacı Tarkan beni 15 kişi aradı lan...açamadım valla teli... (yahşi cazibeyi izliyorumda ) yanlış anlamayın...arkadaşlar daha net değil...Pazartesi...5500 e insin kartla 12 taksite alıcam... daha net değil agalar...cbf 150 de 3750 ye indi...
Gökhan Konşuklada konuşucam Pazartesi...artık bu ÖTV indirimi bal sürdü...
belkide olmaz beyler...yani motorum satılmadan yapacak bir şeyim yok...benim makinayı Gökhan Konşukda alabilir üzerine yine taksit olayı...
o yüzden bu topacı sildirirsek daha uygun olacak...arayanlarıda bilahare arıycam aga...
yeni konu açtım o yüzden cevap yazamadım...sorry ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu konuya yazmasaydın/telefonunu açmasaydın kapına dayanacaktık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)