tam tarzım ve istediğim motor tipii... sen şimdi dağdan bayırdan inmesin güle güe kullan..
tam tarzım ve istediğim motor tipii... sen şimdi dağdan bayırdan inmesin güle güe kullan..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Hayırlı, uğurlu olsun, böyle bir motor lazımdı size zaten, bol keyifli geziler dilerim...
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Hayırlı,uğurlu olsun.Kazasız belasız.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız güzel günlerde kullanmanı dilerim
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
teşekkürler. iyi dilekleriniz için sağolun.
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Cesaret on kısımdır, biri korkmamak, dokuzu dikkat ve ihtiyattır. Hz.Ali
Ben de Karadeniz'de otursam kullanacağı motor kesinlikle kros olurdu
Yeni motorunla kazasız güzel sürüşler dilerim
Keway SS250 - Honda CBF250 - Honda CBF500 - Honda CBF600SA (Enj) - Honda XL650 Transalp - BMW F800GS - CBF1000
Hayırlı olsunnn
artık giremediğin dağ-tepe-kar kamayacak gibi gözüküyor..hayırlı olsun.. yeni motosikletinle güvenli eğlenceli sürüşler dilerim
Sezgin KALKAN
A RH+
0554 776 76 64
fiyatını modelini bi açıklarmısınn bilgimiz olsun mümkünse...
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
teşekkürler. dağlar,tepeler, yaylalar zirveler beni bekliyor.bakalım bunla nerelere kadar çıkabileceğim.
saygılar
Cesaret insanı zafere, kararsızlık tehlikeye, korkaklık da ölüme götürür.Yavuz Sultan Selim
Hayırlı olsun kazasız belasız nice uzun yollarda engelleri aşmak nasip olur inşallah...
güle güle kullan kardes ama enduro degilbu cross motosiklet
Her Ne Kadar Sosyetik Olmasakta Her Genc Kizda Resmimiz Her Yerde Izimiz Vardir Cunku Biz DENİZLİLİYİZ (DENİZLİ MT)
Güle güle kullanın, hayırlı olsun.
Maceracı ruhuna uygun bir cross almışsın güzel günlerde kazasız belasız kullanmanı dilerim. Çinlilerin arasında en iyi cross Ramzey'dir diye biliyorum.Daha önce benim bu tip cross kullanmışlığım vardır,asvaltta biraz rahatsız edicidir ama dağ bayır keçi gibi gider. Sık sık hemen her vidasını kontrol etmeni tavsiye ederim.Özellikle disk fren somunlarını,egzost bağlantılarını ve diğer somun ve vidalarını kontrol etmeyi ve kesinlikle ihmal etmemeni hatta mümkünse orijinal vida ve somunlarını değiştirip rondoleli somun kullanmanı tavsiye ederim.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın. Artık yaylalara çıkarken daha uygun bir motosikletle bize gördüklerinizi aktaracaksınız. Umarım memnun kalırsınız.
Hakkını vermeden yükseltmeyi düşümüyorum.
teşekkür ederim.
evet bunun bakımı biraz daha dikkat gerektiriyor sanırım.
herkese düşünceleri,yorumları,önerileri için teşekkür ederim.
Vaay sonunda aldın demek.Hayırlı olsun Yusuf. Kazasız belasız kullanman dilegiyle
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)