Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Kazayı gizledi, hayatını kaybetti

REKLAM ALANI
    İbrahim Büyükcevher - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ....ne yorum yapacağımı bilemedim.. çok kötü bi durum...

İzmir'in Bergama ilçesinde motosikletle kaza geçiren, ceza kesilmesinden korktuğu için kaza yaptığını gizleyen, hastanede ayakta tedavi edilen genç, rahatsızlanınca kaldırıldığı hastanede ertesi gün hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, Bergama Endüstri Meslek Lisesi son sınıf öğrencisi Emin Girgin (17), Gaylan köyünde askere giden bir yakınının eğlencesine katıldıktan sonra, Bergama'ya dönüşte motosikletinin kontrolünü kaybederek düştü. Yaralanan Girgin, arkadaşlarının yardımıyla tekrar motosikletine binip evine, üzerini değiştirdikten sonra vücudunda meydana gelen yaralar nedeniyle Bergama Devlet Hastanesine gitti.

Arkadaşlarına ehliyetsiz ve alkollü halde motosiklet kullandığı için ceza yazılmasından çekindiğini arkadaşlarına söylediği iddia edilen Girgin'in doktorlara yürürken düştüğünü ve yaraların bu nedenle meydana geldiğini anlattığı bildirildi. Ayakta tedavi edildikten sonra evine gönderilen genç, ilerleyen saatlerde rahatsızlandı. Ağzından kan geldiği bildirilen Girgin, yakınları tarafından Bergama Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Doktorlar, böbreği ve dalağında yara olduğunu belirlenen Girgin'i müdahalenin ardından ambulans helikopterle İzmir'deki Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk etti. Girgin, burada yapılan müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

http://www.zaman.com.tr/haber.do?hab...atini-kaybetti
    Biz harama meylederiz korkusuyla helalin onda dokuzunu terkederdik (Hz.Ömer)

doğru olsam ok gibi, yabana atarlar beni...eğri olsam yay gibi, elde tutarlar beni...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    zalim17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    660 tenere
    ergenlik. kötü olmuş
    xt125r>xt660r>dl650+ybr125>cbf1000>660 tenere

Samet Ağır - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA YZF 1000 thunderace ,NC 750 S
    belirlenen saat geldiğinde ne bir saniye ileri,ne bir saniye geri alamazsınız..

ruhun teslimi için öyle şartlar yaratılırki.....kimsenin aklına Azrail A.S gelmez....
    Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
    Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...

Motosiklet Eğitmeni COQ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda
    Adam hastaneye gitmis.
    Onu dogru duzgun kontrol etmeyen doktorlarin suçu yok mu yani?
    Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
    Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)

Motosikleti
    kader dediğimiz şey,değiştiremeyeceğimiz sebepler burada devreye giriyor işte İlkay abi...

eskilerin tabiriyle onu kontrol etmeyene değil ''ettirmeyene'' bak!.neden, onun kaderindeki ölüm şekli böyle yazılmış...hiçbir doktor onun yaşamını uzatamazdı...

nice insanlar da var parçalanıyor,ölmüyor..ne deniyor?? öldürmeyen Allah öldürmez...

Pekii Allah öldürmek istiyorsa da buna kim,hangi güç engel olabilirki???

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    ya para için böyle şeyler saklanırmı bari de bisikletle giderken araba çarptı arkadan görmedim allah rahmet eylesin fakat ehliyet yok alkol var kask yok kim bilir hız ne alemde gidiyordur daha da çocuk yani
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    Trafiğe kapalı yerde yaptığını da söyleyebilirdi ama kader işte...
    Bir de doktorun yara tipinden anlayabilmesi gerekirdi durumu tabi doktor gördüyse...
    facebook.com/kaskafa

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    allah günahlarını affeylesin......
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

GorkeM - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu çocuğun suçu değil düpedüz doktorların suçu...
    Kader mader ben anlamam.
    Şu elin Ukraynasında dayak yediğinizde bile kontrol ediyorlar iç kanamanız mı var neyiniz var.
    Yazık.
    Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu
    Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Gencin hemşerim olmasına ayrıca üzüldüm. Allah rahmet eylesin.

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam hastaneye gitmis.
    Coq hasta yi muayene ederken iki durum baz alinir.

Hasta baygin ve konusamaz ise hastanin bulunma sekli ve gorgu taniklarina gore tam tessekullu muayene yapilir.

Yada hastanin sozlu ifadesine gore uzman doktor kontorlu yapilir.

Hasta dustum demis , dalagini kaburgasini dahi belirtmemis bence. Cunku bunlari belirtince doktor normal olmadigini anlayacak trafik kazasi oldugunu cozunce kanun geregi Polise haber vermek zorunda kalacak.

Hasta sozel olarak penisiline alerjim yok deyip , penisilinden vefat etse dahi bundan suclu doktor olmaz.

Doktor sonucta medyum degil. Hasta beyani ne ise o na gore tedavi uygulamistir.

Genclik ve cehalet birlesince sonuc cidden vahim olmus
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

Motosikleti
    Alıntı coq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam hastaneye gitmis.

bu arada İlkay abi doktorun savunmasını yapıyormuşum gibi algılama lütfen..tabiki hatalı olabilir..eğer hatalıysa hesabınıda vermeli tabiki...
    bununda örnekleri çok memleketimizde...
    ancak söylemek istediğim şey eğer ölümü o şekilde yazılmışsa (ki durumu böyleymiş zaten) tüm dünya proflarıda gelse fayda etmez vefat ederdi....

Alıntı zeda3000 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Coq hasta yi muayene ederken iki durum baz alinir.

Hasta baygin ve konusamaz ise hastanin bulunma sekli ve gorgu taniklarina gore tam tessekullu muayene yapilir.

Yada hastanin sozlu ifadesine gore uzman doktor kontorlu yapilir.

Hasta dustum demis , dalagini kaburgasini dahi belirtmemis bence. Cunku bunlari belirtince doktor normal olmadigini anlayacak trafik kazasi oldugunu cozunce kanun geregi Polise haber vermek zorunda kalacak.

Hasta sozel olarak penisiline alerjim yok deyip , penisilinden vefat etse dahi bundan suclu doktor olmaz.

Doktor sonucta medyum degil. Hasta beyani ne ise o na gore tedavi uygulamistir.

Genclik ve cehalet birlesince sonuc cidden vahim olmus
    nasıl yahu? Doktorlar ne zamandır ölümcül olabilecek durumları hastanın lafına bakarak yapabiliyor?
    siz hiç kan verirken, kan grubu sözlü olarak belirtildiği halde kontrol edilmeden, kanı alınan gördünüz mü?

extrem_015 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    EŞŞİZ TR'DE TEK CBR600F PC35 4 CİĞERLİ EŞEK ARISI
    ne denirki, Allah rahmet eylesin.

Motosikleti
    Tvs Apache
    Alıntı sametagir adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kader dediğimiz şey,değiştiremeyeceğimiz sebepler burada devreye giriyor işte İlkay abi...

eskilerin tabiriyle onu kontrol etmeyene değil ''ettirmeyene'' bak!.neden, onun kaderindeki ölüm şekli böyle yazılmış...hiçbir doktor onun yaşamını uzatamazdı...

nice insanlar da var parçalanıyor,ölmüyor..ne deniyor?? öldürmeyen Allah öldürmez...

Pekii Allah öldürmek istiyorsa da buna kim,hangi güç engel olabilirki???
    Bu derece kadercilik sakıncalıdır arkadaşlar.

Ne yani Amerikan ordusunun Irak topraklarına girmesi ve okadar müslüman kişilere çektirilen zulümleri(Işkence,tecvüz) Allahın taktiri midir?
    Elle tutulabilen , sessizlik vardır..

KANUNİ 150 C - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ SEYHAN 150
    bu tip insanlara hiç acımam alkollu alkollu bin motora ondan sonra carp bir yerlere polis bana ceza kesmesin polis kesmedi ama AZRAİL A.S kesti cezanı bunda arkadaşa bir ders olur bir daha binmez alkollu alkollu doktorlarda nasıl anlamamış durumu ilginç balık baştan kokar yalan söylemiş yürürken düştüm diye sana geçmiş olsun arkadaşım allah rahmet eder inşaallah........
    KANUNİ SEYHAN 150 CC

zeda3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CB750 Cafe Racer
    Alıntı cbr 125'm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    nasıl yahu? Doktorlar ne zamandır ölümcül olabilecek durumları hastanın lafına bakarak yapabiliyor?
    siz hiç kan verirken, kan grubu sözlü olarak belirtildiği halde kontrol edilmeden, kanı alınan gördünüz mü?
    Kan almak hastanin sozel teshisi ile alakali degildir. Ama en son ne zaman hastanede igne yaptirdiniz bilmiyorum ama Size imzalatiklari bir kagit vardir. Onu bir okuyun derim
    [COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti

emrello - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TA '07 (Anya)
    Alıntı KANUNİ 150 C adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu tip insanlara hiç acımam alkollu alkollu bin motora ondan sonra carp bir yerlere polis bana ceza kesmesin polis kesmedi ama AZRAİL A.S kesti cezanı bunda arkadaşa bir ders olur bir daha binmez alkollu alkollu doktorlarda nasıl anlamamış durumu ilginç balık baştan kokar yalan söylemiş yürürken düştüm diye sana geçmiş olsun arkadaşım allah rahmet eder inşaallah........
    Gencecik bir can gitmiş, kim bilir ailesi ne halde...

Peki bu nasıl yorum şimdi! "Cezasını kesmiş de, ders olsun da" bilmem ne de! Ayıp yahu. İlla bir şey demek istiyorsan "Allah rahmet eylesin" dersin, olur biter.

Eskiden hiç olmazsa ölenin arkasından kötü konuşulmazdı, nasıl bir toplum olduysak artık...
    Ağır metal insanı...

Motosikleti
    Suzuki AN 125
    Allah Rahmet etsin, gencecik bir delikanlı...gençlik, cahillik,korku hepsi birbirine karışmış.

Aynısı benimde başıma gelmişti. 13 yaşında babamın motosikletini habersiz kaçırmış ve virajda yatırmıştım, motoru amcamlara bırakıp kan revan içinde eve gelip yattım, annemin dikkati olmasa sakat kalacaktım dzimden buyuk ihtimalle...

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    Çocuk henüz reşit değil, büyükleri alkol almasına izin veriyor.

Hadi alkol aldı (belki de gizli saklı kıyıda köşede içtiler, düğünlerde eğlencelerde olur böyle), motosiklete atlayıp köyden Bergama'ya yola çıkmasına izin veriyorlar. Hatırladığım kadarıyla en yakın köy Bergama'ya 8-10 km mesafede. Etrafındaki hiç bir büyüğü alkollü olduğunu farketmedi mi acaba?

Çocukluktan yeni kurtulmaya başlamış bu arkadaşı, tüm tecrübesizliği, hamlığı ve çocukça korkuları ile yaptığı bir hata yüzünden suçlamak için, o ayarda bir insan olmak gerekir. Sanırım eleştiride ağır kaçan arkadaşımız da henüz bu konumda. Olacaktır bunlar

O ayarda değilmiş... 36 yaşındaymış
    Bunu yazmadan önce profiline bakmalıydım

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)