Biraz önce ethem efendide giderken kaza yaptım detaylı olarak anlatmak isterim. Ethem efendiden kozyatağına doğru yukarı çıkıyodum Sol tarafımda bi kadın kaza yapmıştı kavşakta ve ilerde beyaz bi araba garaja girebilceği bi boşluk varken anlamsızca duruyodu. Hızım yaklaşık 50-60 tı. Benimle arasında yaklaşk 5-7 metre varken adam bi anda hareketlendi. Öncedende selektör yapmıştım halbuki. karşı şeritten benim şeridimde olan garaja doğru ilerliyordu. Sağa doğru kaçarak fren yapmaya başladım. Adam gitgide geliyordu. Farnın ordan çarptığım anda ön fren etkisiyle motorun üstünden uçtum. Çarptığımda yaklaşık 40 ile gidiyordum. Uçtuğumda havada yarım takla atmıştım bile. Yere kaskımın üstüne indirm ve 5 metre boyunca kasım ve omzum üstünde gittim sonra ters dönerek durdum. Elimde tam koruma eldiven kafamda kask Belimde bellik üzerimde mont. ayağımda milletin niye giyiyosun diye güldüğü koca cross botlarım ve dizliklerim vardı. Tek bir eksiğim bile yoktu. Düştüğüm anda kalkmam 1 oldu ve net bi şekilde adamı dövmeye gidiyordum. Arkamı döndüğümde adam arabadan çıkmıştı bile ve bana doğru iyimisin bişeyin varmı diye koşmaya başlamıştı ve sinirim yatıştı. Adamın arabasında önde bikaç çizik benim gidon yamuk manetler yamuk sağ ayna krık kafa grenaj yalanlarda. Ucuz atlattım ve herşeyimi takmama borçluyum bunu. Kask takmayan apaçilere burdan çok selam söylüyorum. üzerimde hiç bir ekipman olmasa şuan kafam patlamış köprücük kemiğim kırılmış kafamın üstünde giderken belimin esnemsinden dolayı omurgamda çıkık olmuş olacaktı. Etrafımda duran 3 motorcuyada büyük ders oldu durduklarında iyiki kaskın vardı ben takmıyorum bv. Gbi cümleler kurdular. Saygılar iyi forumlar.