Müdür Geçmiş olsun ya ne yaptın sen öle havada parendeler falan?
Müdür Geçmiş olsun ya ne yaptın sen öle havada parendeler falan?
ANGARAJ
Çok geçmiş olsun en kötü kazanız böyle olsun
çok geçmiş olsun gerçekten iyiki korumalarınız varmış
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
Öncelikle büyük geçmiş olsun, sağlığında herhangi bir sorun olmaması sevindirici.
Kask ve koruyucu ekipmanla ilgili uyarıcı yazın, anlayan için son derece önemli.
Havaların ısınmasıyla birlikte; değindiğin üzere, apaçi adı verilen motosiklet sürücüleri
hızla çoğalmakta, full korumadan vazgeçtik. En ufak bir koruyucu önlem almamalarına bir
anlam vermek çok zor..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
gecmiş olsun allah beterinden saklasın kasksız gezmemek icin iyi ama sizin icin kötü bir örnek olmus
çok geçmiş olsun allah beterlerinden sakınsın....
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
Kardeşim geçmiş olsun ALLAH şifalar versin, Motor üzerinde hiç kaza yapmayacakmış gibi rahat, Her an kaza yapacakmış gibi de dikkatli olmak lazım.
Eğri cetvelden doğru çizgi çıkmaz.
Hocam büyük geçmiş olsun, zevk alma kısmı güzelmiş
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Ahaha çok güldüm bea. İzmirli güzel espri yapar işte bende izmirliyim :D
Doktorum biliyosun beni bikere bile korumasız göremezsin herkez robokop der bana
Gerçekten öyle insanların canı çok değersiz.
Valla erzurum üniversite olimpiyatlarına katılsaydım diyorum
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
aman dikkat korumaların hep üstünde olsun bu arada motorda ne kadar masraf var?
ANGARAJ
kefeeee kardeş bence adamın bir suçu yok. hızım yaklaşık 50-60 diyorsun. mesken mahallerde hız limiti zaten 50. yani hızlı gidiyormuşsun. yoksa hiç vurmaz durabilirdin. neyse allah korumuş korumaların değerini anlamış oldun. umarım son kazan olur.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
1- adamın kazayı izleyebileceğini tahmin etmeliydin.
2- etrafında kaza varsa zaten; önündeki yanındaki arabadan aniden insan çıkabilir kazanın şokuyla heyecanla bakmaz sağına soluna.. o yüzden daha yawaş gitmeliydin.
3- aynı şekilde kaza mahallinde yerde arabadan akan yağ sıvı vs.. olabilir.yolun tutuşu zayıflayabilir o yüzden fren mesafen kısalır daha dikkatli olmalıydın.
4-bir kazada her zaman hızın,konumun veya bakışından biri eksik demektir.başkası gelip sana vursada sen suçlusun çünkü motorun tepesinde olan sensin.
5-belkide bu kazada sen haklısın. ama haklı ama ölü haklı ama sakat olmaktansa daha dikkatli olmanı tawsiye ederim.
6-yinede kaskın ve full korumandan dolayı tebrik etmek lazım. güzel bir örnek..
ayrıca o kocaman ve tipsiz cross botlarına ben bile gülüyorum gelmiyosun yılmaz abinin oraya görmüyorum ne zamandır? geçmiş olsun yine..
Gecmis olsun korumalar ile saglam dusup saglam kalkinca tabiki tatli gelir dusmek. Bu yuzden yaris ve cross motosikleti kullananlar pek korkmaz dusmekten.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)