Öncelikle geçmiş olsun.. Keşke hiç yaşamasaydınız bu kazayı..
ayrıca Sizi tebrik ediyorum, gerçekten güzel bi örnek teşkil ettiğiniz için..
Korumasız hiçte zevkli olmayacaktı
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
Geçmiş olsun koruma ekipmanlarının önemi bir kez daha kanıtlanmış oldu. Rapor falan ne yaptınız ?
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
arkadaşım geçmiş olsun gerçekten koruma ekipmanlarınla motor kullanmaya dikkat ettiğin için tebrik ediyorum seni umarım önemli bi rahatsızlığın olmaz bu arada trafikte gerçekten harbi öküzler var sen giderken kaza yapmışsın ben dün arkadaşlarla nehir kıyısında buluşmaya gidiyorum büfede durdum içecek almak için motoru da yan ayaklığa bıraktım o arada bi münibüs vardı üzerime gelmeye başladı geri geri arabaya vurdum duymadı çarptı neyse ben başladım ana avrat küfür etmeye adam arabadan inemedi neyse yanında kadın vardı büfeden adamlar çıktı delikanlı sakin ol bak motora birşey olmamış sende de birşey neden kızıyorsun dediler dayı insan aynaya bakmadan geri geri gelirmi o ayna g... girsin adamı katil edersiniz falan bastım yaygarayı adam arabadan inmeden çekti gitti ama bunlara ehliyet verende suç
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
çok geçmiş olsun. Apacilere gelince onlar pek böyle kazalarını yazamıyorlar. Neden acaba?
Bence böyle bir şansları olmuyor.
112ciyiz
çok geçmiş olsun kardeşim.
korumalık herşeydir iyi ki " hâlâ sağlıklı olarak " aramızdasın
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
korumanın önemini bir kez daha öğrenmiş olduk. geçmiş olsun.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
geçmiş olsun arkadaşım. motosiklet sürücülerini önemsememeleri ve onların canlarını hiçe saydıklarında otomobil sürücüleri cinayetten yargılansaydı ne güzel olurdu. o zaman bir motosiklet görünce selam durmazlarsa ben de neyim
geçmiş olsun arkadaşım.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Yaşadığın ve yaşayacağın en ağır belan bu olsun...böyle vakalardan sonra moralini yüksek tutanlara gerçekten gıpta ediyorum... Ben yatmalarda bile kahroluyorum :D
Kask ve korumaların önemini "bazılarına" tekrarladığın içinse ayrıca teşekkürler...
gecmis olsun kefe seninle birkac muhabbetimiz olmustu boyle bir haber almak gercekten uzdu beni.arac suruculeri takmiyor abi adamlar goz gore gore insanin ustune geliyor,sen duracaksin yani oldugun yerde beklicen bu dingiller onu isiyor.nasil olsa kapali kutu icinde ona bisey olmaz,,
ÇARPIK PABUÇ ÇARPIK AYAĞA UYAR
geçmiş olsun.. ethem efendi caddesinde 2 adet kaza yapmıştım 5 yıl önce.. 2 si
de karşımdan gelenin benim şeritime geçmesinden kaynaklıydı...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Büyük geçmiş olsun kefee .demekki ethem efendi pekte efendi değilmiş
İSTİSNAYIM KAİDEYİ FENA BOZARIM
off off büyük geçmiş olsun umarım en kısa sürede siz ve motorunuz iyileşir =) , bende anlattığınız gibi durumları yaşıyorum garaj giriş çıkışları çok tehlikeli oluyor, sellektör ve kornayla uyarıyorum hep.
kefe ciğim çok geçmiş olsun, hiç çıkarmadığın korumalar işe yaradı demek, yapabileceğim bişey varsa ara.
DrCan
Çok geçmiş olsun arkadaşım...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)