hayırlı olsun, denemek nasip olmasın... darısı TA'na
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
güzel olmuş.. şu motoruda mat pembeye kaplattırırsan tamamdır bu iş
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Güle güle kullan pembiş pembiş
motora da bişşeyler düşün uyumlu olsun mont motor kask
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
hayırlı olsun,kazasız belasız.bu yaz eşlerimizle akdeniz-ege üstünden 5 motor çanakkaleye gittiğimizde antalyaya da uğradık.belki resimlerimizi görmüşsünüzdür.sağ olsunlar selçuk-ışılay kardeşlerimiz bize değerli vakitlerini ayırdılar,ilgilendiler.sizi de ziyaret edip tanışmak isterdik ama işyerinizi ve telefonunuzu bilmediğimiz için kısmet olmadı.sağlık olsun,belki bir dahaki sefere.iyi çalışmalar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hayırlı olsun, sağlamlığını denemek nasip olmasın. Bana da gerekiyor böyle bir artçı kaskı, pembe peri kızlı nolan tam modelini ve eksi-artı yanlarını ayrıntılı öğrenebilir miyiz ? Malum sevdiğiniz iki şey yanınızda olunca fazladan dikkat etmek gerekiyor
Teşekkür ederim.. İnşallah..
Yok o beyaz kalsın be..
Sağol canım..
Çok fazla pembe olacak boğar diye düşündüm ama. Sağol..
Ben koptum biraz hayattan nişanlım askerde Çanakkaledeydi Acemilik bitti şimdi İstanbul a gidiyor ama yine geldiğiniz zaman eczaneme beklerim abi..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hiç haz almadığım bir renk pembe lakin hem gönül hem zevk işin içine girdimi tahammül edilir oluyor :p
hayırlı olur işallah, gerek duymamanız dileklerim ile. =)
What goes around, Comes back arround...
Daha ikinci günüm pek bişey söyleyemem ama ben kendim kullanıyorum motoru. Hiç rüzgar almıyor ilk izlenim, benim için önemli olan diğer unsur içi çıkıyor olması. Renk konusuna girmiyorum bile.
Mesajlarınızı yazmadan önce imzanızı getirin aklınıza, şayet sizin yerinize bir başkası onu oraya yazmamış ise...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hayırlı olsun tubiş.Motoruda pembeye boyasaydın
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullanınız
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Güle güle kullan kardesim.
Allah kaza bela vermesin.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
güle güle kullan
Allah kaza bela vermesin.
pembe motor güzel gider
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
ömür boyu hiçbir işine yaramaz inşallah..
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
helal ablacım tek eldiven eksik gözüküyor onuda taktımmı tamam havalar soğuk malum :(
Hayırlı olsun
Lazer hangi modeldi, Nolan hangi model?
Konforlarını vs karşılaştırabilir misin?
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)