Dün 20-30 km hızla çok hafif sağa viraj alırken akıl almaz bir şekilde aniden arka lastik kaydı ve sağa doğru düştüm. Motor bir tarafa ben bir tarafa gittim. 10-15 m. sürüklendik. Ben can havliyle ayağa fırladım hemen ama sağ dizimde keskin bir acı. O sabah üşenip motosiklet pantalonumu giymemiştim. Herhalde düşerken dizim yere çarptı. Dizim dışında herhangi bir problem yok. Montum, kaskım, eldivenlerim falan üzerimdeydi. Motorun ise ilginç bir şekilde sadece fren maneti kırıldı. Aslında baya bir sürüklendi yerde ama çizik bile yok üzerinde.
Düşün düşün niye kaydım bulamıyorum. Biraz kendime gelince kaymaya başladığım yere gidip baktım yerde bir şey var mı diye. Hiç bir şey yok. Kuru asfalt. Kafayı yiyecem. Hayır düştüm, canım yandı falan bari bir işe yarasın tecrübe olsun diyeceğim ama neden düştüğümü bulamıyorum
Gaz kolunda hiç boşluk yoktu. Zincir de biraz gergindi. Acaba farkında olmadan çok hafif gazı mı açtım dönerken ?
Veya şu Throttle Rocker denen zımbırtı takılıydı gaz elciğinin üzerinde. Dönerken elimin ayasıyla ona mı bastırdım çaktırmadan ?
Lastiklerimi yeni almıştım. Yanları daha asfalt ile tanışmamıştı. Yatırınca biraz da gaz verince dayanamayıp kaydı mı arkadaş acaba ?
Onu bunu bilmem çok yavaş giderken düştüm ve 2 gündür dizim sızlıyor. Asfaltın şakası yok. Sıcak, üşengeçlik ıvır zıvır demiyecem ne teçhizatım varsa giyecem bundan sonra. Çünkü Murphy hep iş başında