lastik ısın iyi olsa dahi, soğuk asfalt kaydırır. geçmiş olsun..
lastik ısın iyi olsa dahi, soğuk asfalt kaydırır. geçmiş olsun..
motorda motor, ille de motor
Gaz açmış olsan kaymazdı diye düşünüyorum acaba farkında olmadan virajın içinde hafif de olsa fren yapmış olabilir misin ?
YOU WILL NEVER WALK ALONE
Fren yapmadığıma eminim. Zaten arka frenin neredeyse hiç ama hiç tutmadığını kaza sonrası eve giderken anladım. Ön fren maneti kırıldığı için arka freni kullanarak yavaş yavaş giderim dedim. Eve 1-2 km vardı. Orada farkına vardım ki arka fren rezalet.
Ertesi gün söktüm bütün arka fren tertibatını. Kaliperin içinde iki silindir var. Biri hiç çalışmıyordu. Bütün parçaları güzelce temizledim. Fren hidroliğini tamamen yeniledim. Sistemin havasını aldım. Dedim tamam artık arka frenlerim de tutacak derken bir test sürüşü yaptım. Arka frenin üzerine bütün gücümle abanmama rağmen fren hala rezalet. Yani tekerin kilitlenmesine imkan yok.
Kaliper sıkıştırıyor ancak balatalar tutmuyor. Herhalde balatalar çok kötü. Oysa daha çok yeni görünüyorlar. Bende Brenta marka balataları sipariş ettim. Bakalım nasıl olacak ?
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
Forumlarda okuduğum kadarıyla lastiklerin hamurundan olsa gerek üretim yılından 5 sene geçen lastikleri kullanmayınız diyorlardı,ama sen 2010 tarihli dediğine göre demekki ondan değil
benim tahminim sen dönerken yolda vida, çivi veya madeni küçük bir şey vardı dönerken onun üzerine denkgeldin ertesi gün gittiğindede haliyle yoktu,
bir ihtimalde her iki freni sıktın ama arka tutmadığı için sadece ön sıkmış oldu ön kayınca da asfaltı gördün
'He who laughs last, was too slow to get the joke'::146::::145::::piloot::
Geçmiş olsun. O zaman diliminde; motor devri yüksekse, 2 vites birden küçültmüş olabilirmisin?
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Bana da arkadan ziyade ön tekerlek kaymış gibi geldi, arka kaysa bir şekilde toparlardın.
Yeni lastik aldığınızda yanak kısımlarını yani yola yattığımızda basan kısımlarını 600-800 arası kum zımpara ile zımparalayın ki sıfır lastik olayını atlatın...
çok geçmiş olsun...olur böyle şeyler...alışmalısın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Geçmiş olsun.Allah beterinden saklasın...
üzüldüm o kadar yavaşım diyorsun.senin motorda büyük tekerlekler kalın.sen bile düştüysen o motorla bizim ybr ile daha dikkatli olmamız lazım.
yağ:ipone 10w-40
buji:ngkcr7hsa
lastik:michelin pilot sporty(bir gün)
"I'm not sure whether I'm an actor who races or a racer who acts." Steve McQueen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)