Forumun dikenli gülü Metehan doğum günün kutlu olsun. Nice yıllarda kazasız belasız gazlamalar dileğiyle yeni yaşının sana daha mutlu günler getirmesini dilerim.
Forumun dikenli gülü Metehan doğum günün kutlu olsun. Nice yıllarda kazasız belasız gazlamalar dileğiyle yeni yaşının sana daha mutlu günler getirmesini dilerim.
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
kendini kabadayı sanan beline ruhsatlı silah verilmiş çoluk cocuğun, silahlanarak sağa sola rastgele ateş etmediği !!!
nice sağlıklı, mutlu, başarılı yıllara sayın abim.
Sağlıcakla kal, kendine çok iyi bak, görüşmek üzere.
.
vayy metehan bey doğum gününüz kutlu olsun her ne kadar tanışamamış olsakta baya bir zamandır aynı forumu paylaşıyoruz
Hediyeni eklemeyi unutmuşum.
Nacizane kabul etmen dileğiyle. (mavi olan)
2008 Ybr125 Buji : NGK CR6HSA Motor yağı : motul 5000 15w50 Rolanti:1.300dvr Filtre temiz ve kuru - zincir ve kablolar yağlı - Kask ve çene kemeri takılı
Doğum günün kutlu olsun . Bugün hava mükemmel atla Yenikapıdan ilk gemiyle seni hiç görmediğin yerleri gezdireyim.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
sevgili Metehan..yaşşş günün kutlu olsun diyerekten sana bol köfteli yarım ekmek ve ayrıca yaş yerlerini kurulaman amacıyla 2 rulo kağıt havlu gönderiyorum..
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Yeni yaşın hayırlı uğurlu olsun sevdiklerinle dostlarınla motosiklet üzerinde nice nice senelere Metehan
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
zorlu yolların adamı doğum günün kutlu olsun
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
Metehan abi doğum günün kutlu olsun Gerçi tanışmıyoruz ama yazılarından dolayı severim seni
Biz ne tavşanlar gördük... ::gazla::
Mete abi Doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yaşlar dilerim
O kadar kolay degil VATANI bolmek ve o kadar zor degil ugruna olmek.
Metehan abi doğum günün kutlu olsun cbf 150 liyle bir ömür devam inşallah
metehan, kadim kankam, doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle nice sağlıklı huzurlu yıllar inşallah.
doğum günün kutlu olsun abi .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Ailen ve tüm sevdiklerinle nice mutlu ve başarılı uzun ömürler dilerim.
Bu yaşını banlanmadan bitir Ban tekmesini yiye yiye toton nasır tutmuştur, en azından bir sene kadar dinlensin.
doğum günü kutlu olsun..
mutlu ol senelerce...
buda bizim hediyemiz...
heepi pööört deyyyy xD
Nice mutlu yıllara...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)