eski üyelerimizden ihsan hakan abinin başına gelenler:((
Reklamlar
-
Super Moderator
arkadaşlar geçen gün ihsan hakan abinin hanımı dükkanıma uğramış telefon felan bırakmış
aradım hal hatır sormak için ama öğrendim ki ihsan hakan abi büyük bir kaza geçirmiş yaklaşık 3 ay önce
taksim elmadağda ışıkların orda yaya geçidindeyken taksi çarpmış yandan ve hastaneye kaldırmışlar
bacak çok kötüymüş ama ameliyat felan edilip platin takılmış ancak damarlar ince olduğu için tedavi olumsuz sonuçlanmış ve hakan abi bacağını diz altından kaybetmiş
yaklaşık 15-20 gün önce hastaneden eve taburcu olmuş hanımı mükerrem abla 3 aydır işsiz kalmış ve sadece hakan abiyle ilgileniyormuş
ayrıca hakan abi tedavi sürecindeyken bir kan pıhtısı beyne gelmiş ve hakan abinin sağ tarafı geçici felç olmuş şu an sadece evet-hayır diyebiliyormuş
ama doktor durumu iyiye gidiyor demiş yakında beyin fonksiyonları yerine gelirmiş
bunları paylaşmak istedim
acil şifalar diliyorum
bilgisi olan varsa paylaşssın
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
-
Geçmiş olsun. ne vahim bir olaydır anlamadım arkadaş bir bacak operasyonundan sonra beyin damarları nasıl pıhtı yaptı o bacak nasıl kesildi çok dramatik ailesi işsiz kalıyor sapasağlam adam bitkisel hayata giriyor allahtan acil şifalar diliyorum
-
allahtan acil şifalar diliyorum hakan abiye...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
Super Moderator
4-5 ay kadar sonra kendini toparlayınca protez takılacakmış
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
-
Adana İl Temsilcisi
üzüldüm,allah acil şifa versin hakan beye.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN.
BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
-
Geçmiş olsun. Allah şifalar versin.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
Allah acil şifalar versin...
Gül Dediğin Nedir Senin? Üç Beş Diken Biraz Yaprak, Ömür varya Ömür Çok Sevdiğin Üç Beş Nefes Sonra Toprak. . .
-
Tüylerim diken diken oldu. Geldi mi bütün aksilikler üst üste gelir ya. İşte olmuş..
İnş. bir an önce sağlığına kavuşur..
Allah acil şifalar versin, ailesininde allah yardımısı olsun.
"Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye'nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum."
Deniz Gezmiş 28 Şubat 1947 - 6 Mayıs 1972
-
Geçmiş olsun allah acil sıfalar versın:(
Biz de keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik lakin HAYATLA erken seviştik herşey üstümüze kaldı..!
-
Allah şifa versin. Arkadaşlar dikkat edelim,zevki hüsrana dönüştürmeyelim, biz ne kadar dikkat etsek de motorsikleti trafikte kabullenememiş bir toplumda yaşıyoruz lütfen dikkat
-
-
geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin :(
-
Gerçekten çok üzücü durum. Bu aksiliklerin altında bir sağlık skandalı yoktur umarım.
-
Büyük geçmiş olsun. Allah hepimizi bu türden kazadan beladan korusun.
Hakkını vermeden yükseltmeyi düşümüyorum.
-
Alah şifa versin çarpan kişi falan adli olarak olayın peşini bırakmamak gerek ayrıca varsa hesap numarası ailesine ufak tefek de olsa yardım etmek gerek diye düşünüyorum
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
Allah'tan acil şifalar diliyorum kendisine.
İnşallah içinde bulundukları sıkıntılı durumu tez zamanda atlatırlar.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
Allah acil şifalar versin Hakan abime. Geçen sene Fuardan beri görüşememiştik
-
Allah acil şifalar versin.
-
yav uzun zamandır girmiyorum siteye...bi baktım kötü haber
çok geçmiş olsun ihsan hakan abiye, inşallah tez vakitte geçer felç durumu . üzüldüm yav
-
Moderatör (forrap)
Hakan abiye acil şifalar diliyorum..
Gerçekten üzüldüm.
Allah yardımcısı olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)