insanlara alkolden nefret ediyorum derken,alkol almayan anlamaz,senin aklın ermez gibi laf edenler sanırım şimdi daha iyi anlamışlardır...
motorcu gencin ehliyeti olsa ne olur olmasa ne olur..adam alkollü olarak resmen katletmiş çocuğu??
bunun cezası katıksız indirimsiz kasten adam öldürmek olmalı..1 cana 1 ceza ise aynı kazada 2 kişi öldürdüyse 2 ceza yani 24x2:48 yıl olmalı...üstelik hapishane dediğin ye, iç, yat yeri değil ızdırap yeri olmalı böylelerine...beton bir zemin bir tahta yatak bir lavabo birde delik..aha burada yatacan aha burada yüzünü yıkayacan aha burayada sıçacan....kendi pisliğinin içinde ölüme bırakacaksın,ben o zaman ona ceza derim...belki o zaman insanlar hapise düşmekten korkarlar..şimdiki gibi parasız otel olmadığını öğretmek lazım...
rahmetli kardeşimizin cenazesi Coşkunun babasının cenazesiyle aynı anda defnedilmişti..birden motorlu 5-10 kişi girince mezarlığa kuyucadısı ile görüp içimiz cıızzzz etmişti ve malesef motorcu olduğunu öğrenmiş ama detayları öğrenememiştik...Allah rahmet eylesin..
Alkole ve alkollü araç kullananlara olan nefretim bir kat daha arttı şimdi...