Şanveren kardeşim, büyük geçmiş olsun. En büyük kazan bu olsun.
Kuyumculuk işini ne zaman bıraktın? Yeni işin; hayırlı ve uğurlu olsun..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
geçmiş olsun kardeşim.
gerçekten şoktayım. iyi haberlerini teker teker alıyorken şimdi bu da nerden çıktı yahu?
Her işte bir hayır vardır, hayrın daim olsun kardeşim.
geçmiş olsun tekrardan
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Sektöre Hoşgeldin Sende Benim Gibi Acemisin Biraz Bu Sektörde Bende 1 Aydır Kuryelik Yapıyorum Eczane Değil Özel Bi Firmanın Kuryeliğini Kaza İçinde Geçmiş Olsun İşinde Hayırlı Olsun.
[COLOR="Red"][B]Motosiklet bir özgürlük ve keyif aracıdır. Bu özgürlük ve keyfin en önemli ve öncelikli koşuluysa kask kullanımıdır.
Kask, motosiklet sürüş güvenliğinin en önemli ve olmazsa olmaz koşuludur.[/B][/COLOR]
Öncelikle geçmiş olsun,sonrasında da hayırlı,kutlu olsun işin. Çok şükür ki ağır bir şey olmamış.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
hem geçmiş olsun gemde hayırlı olsun o kadar kısa sürede neler yaşamışsın yahu çok şaşırdım =)
sürmek için yaşa , yaşamak için sür ...
Mehmet işe girmene sevindim, kaza yapmana üzüldüm ama bişeyinin olmamasına tekrar sevindim. Karışık duygular yaşattın bak bana. Tekrar geçmiş olsun.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Saol Sencer abi,kazanın sebebi benim ihmalimin devamında oldu aslında.Teşekkür ederim.
Hoş bulduk.Evet sektöre yabancıyım,fakat 13 yıldır motosiklet kullanıyorum.İnsan sevdiği şeyi yaparken niçin para kazanmasın?,dimi yaniTekrar teşekkür ederim.
Çok teşekkür ederim,saolun Allah razı olsun.
Çok teşekkürler,evet gerçekten çok kısa sürede sadece gidonu kırıp arka freni kitleyince devamı çorap söküğü gibi geliyor
Eyvallah Hakan abi,yaz ayları gelsede şöyle seninle uzun soluklu gezilere başlasak ''sabah 7'den akşam 7'ye kadar''
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)