beklediğim kaza gerçekleşti.
Reklamlar
-
yahu kendimden utandım yemin ederim. Sanki cevap yazan herkes ölmemi istermiş gibi. Overcloud haklı yahu. incitmeden eleştirdiğin için de teşekkür ederim. Sanırım benim için hayırlı olan bırakmak motoru.
Anil89tas telefondan girdiğim için şuan atamıyorum. Pc den girince atarım, fakat neden istediğini anlayamadım?
Reklamlar
-
my91 adlı üyeden alıntı
yapan arkadaş konyadan birisi
dikkat etmemişim.
o zaman konyaya göndeririz ...
can't be worried about that shit. life goes on man.
-
kardeş neden art niyet arıyorsun merak ettim sadece.110la kaza yapan motorun son halini, o kazada seni koruyan dizliği merak ediyorum.hatta aynı dizlikten sipariş verecem
-
Biz hepimiz, Gök ananın içinde dönen tek bir çocuğuz.
-
Admin
The Dude adlı üyeden alıntı
acaba bu konu ihbar kabul edilerek konu sahibi hakkında soruşturma açılması sağlanabilir mi ?
zira bu elemanın kendi can güvenliği için bu konunun linkini istanbul trafik şube müdürlüğüne göndermek gibi bir duyguya kapıldım.
@skull size bir sıkıntı yaratır mı ?
Savcılığa suç duyurusunda bulunursan, gerekli bilgileri ve ip numarasını resmi makamların isteği üzerine verebiliriz.
-
haklısınız eleştirmekte ama ölmemi istemeniz çok garip geldi bana.
Konu ortada tabi herkes özgür. Neyse hepiniz kalın sağlıcakla.
-
anil89tas adlı üyeden alıntı
ben hala fotoğraf bekliyorum arkadaştan...ceza makbuzu ve kazadan sonra dizliğin hali???
+1000 lütfen bende çok merak ediyorum bi an önce gelse fotolar
-
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Savcılığa suç duyurusunda bulunursan, gerekli bilgileri ve ip numarasını resmi makamların isteği üzerine verebiliriz.
Bu genç yurt dışına kaçar artık
İSTİSNAYIM KAİDEYİ FENA BOZARIM
-
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun. hatanı bilmen en büyük fayda olmuş sana.
tekrarını yaşamaman dileğiyle
Teşekkür ederim. Bu forum bana motor aldırdığı gibi yine bu forum bıraktırıyor.
-
Mersin İl Temsilcisi
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
yaptığın çok yanlış öncelikle geçmiş olsn dileklerimi sunarım ben bile 150 zat ile giderken caddeler falan dikkatli gidiyorum yayaların nereden çıkacağı hiç belli olmuyor üstelik ehliyette yok birisine vursan ikinizede yazık olacak dikkatli kullanalım sen usta profesyonel olabilirsin karşıdaki acemi olur sarhoş olur tedbiri elden bırakmayacaksın... Ayrıca şikayet etmek isteyen arkadaş gerek yok bence arkadaşımızın biraz cahilliğine bırakın umarım dersini almıştır hayırlı geceler...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:26 ----------
buggin adlı üyeden alıntı
Sakin ol şampiyon. Ne bu öfke.
Ben kendi kusurlarımı yazacak kadar medeni cesaret göstermişim ve bu hataları tekrarlamıycağımı belirtmişim. Bunun üzerine de gelip burada milleti küçük düşürmeye çalışmak yerine kibarca uyarabilirsin. Forumu takip ettiğim kadarıyla yaşının benden büyük olduğunu biliyorum ama kusura bakma, bu hitap şekli bile size fazla!
dh limisin
bu kawasaki bir başka dostummm
-
adamı kaçırdık en sonunda şikayet olayı sağlam korkuttu, tüm apaçilere uygulayalım bu numarayı
-
Hayda Buggin gitmiş.
Yazık oldu yahu...
-
-
@buggın@ of olmus abı naptınız adama yaff ne gagdar acımasız adamlarsınız avrupa mahkemelerıne verıcem senı deseydınız barı adam kendını cizdırmıs
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
-
arkadaş büyük bi hata yapmış ve hatasını cok iyi anlamış ama herhangi birini veya birilerininin canını yakmadan kazayı yapmış ve atlatmış geçmiş olsun ama herkes bir şeyi hata yaparak daha iyi anlar ve öğrenir üstüne gitmenin bi anlamı yok hatayı anlaması onun için büyük birşey...hatasız kul olmaz..bence önce ehliyetini al sonra motosiklet eğitimini al bilinçli bir şekilde trafiğe çık..
-
Ben inanmıyorum kazaya, hani ispatlamak zorunda değil tamam da "@emomen" di sanırım yanlış hatırlamıyorsam geçen sene bir kaza yapmıştı, kaskın durumunu ve kendi durumunu fotoğraflarıyla buraya eklemişti. Hani temde ben 250yle giderken bugatti beni geçti gibi bir konu okuduğumda hissettiğim duyguyu hissettim. Bir de trafikte 110 ile kaza yapanınız var mı
-
ben ısrarla fotoğraf istedim ama telefondan girdiği için ekleyememişti.üstelik ehliyetsiz olduğu için ceza da yazmış polis.tahminimce motoru çekmeleri gerekiyor.eğlence oluyordu bize ya.iyiydi
-
garberbuena adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun :/ bu arada admine selamlar
Skullhunter adlı üyeden alıntı
Selam garberbuena,
Bir problem mi var? Yardımcı olayım
Gözünden kaçtı sanırım garberbuena
Skull sana seslenmiş..
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)