Zevkli güzel bir gezi alışveriş karışımı olmuş. Otobüse de cuk oturmuş motor.
Zevkli güzel bir gezi alışveriş karışımı olmuş. Otobüse de cuk oturmuş motor.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
hayırlı olsun
çok güzel bir motor
kazasız belasız dostum keyifli sürüşler
motosiklet.net üyesiyim..
Sağolun arkadaslarım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Kardeş motoru sürerek götürseydin ya OVİ geçitindende geçerdin harika bi geçit hiç aklımdan çıkmıyor sendede sağlam bir hatıra kalırdı
Yanlış bilmiyorsam sizin ordan Erzurum'a en yakın yol Ovi'den geçiyor İspir üzerinden gidiliyor allahaşkına söyle ovi nasıldı büyük ihtimal ordan geçmişsinizdir.
Allah kaza bela vermesin güle güle kullanmak nasip etsin.
VIA macera güzel şey. Senin bu taraflara geldiginde ispir yolunu kullanmayı macera olarak adlandırabiliriz ama bizim Erzurum'a gittigimiz tarihte o yolu kullanmak olsa olsa ciddi bir intahar grişimi olurdu. Bırak motosikleti arabayı o yolcu otobüsleri dahi ispir yolunu o mevsimde kullanmaya cesaret edemiyordu. En son geçen sene akıllının biri kış aylarında o yolu kullanmaya kalkmış ve akşamında anahaber bültenlerine mahsur kalmasıyla konu olmuştu
Yol kış aylarında öyle bir durum alıyorki normalde Rize'den İspir yolunu kullanarak Erzurum'a gitsen yol %50 kısalmış oluyor ama kimse kışın ortasında yakıttan %50 tasarruf yapmak istemiyor. Neden acaba ?
Herşey bir yana uzun,zorlu ama mutlu bir 2 gün geçirmiştik. Hatta Erzurum'dan çıkarken sanki şehire alışmışım gibi bir hava oluştu. Dönüp son defa Erzurum'a baktım. Zorlu ama kendine alıştıran bir yapısı var...
Kazasız belasız inşallah kardeşim tekerin daima düz bassın.. Bende bu yaz giderken Cross yada bir ATV alıp Rizeden girip artwinden çıkmak istiyorum : ) Ama bakalım hayırlısı..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)