cako hayırlı olsun kardeşim .. güle güle kulan kazasız belasız..
cako hayırlı olsun kardeşim .. güle güle kulan kazasız belasız..
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Hayırlı Ugurlu Olsun İnsallah..
Otobus Nakliye Ucreti Ne Kadar Verdiniz?
Hayırlı, uğurlu, yolun hep açık olsun..
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
Motor için ayrıca bagaj ücreti verdiniz mi?
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Çako Dostum, uzun bir aradan sonra hem merhaba hem de hayırlı olsun.
Keyifle kazasız belasız kullanmanı dilerim.
hayırlı uğurlu olsun kazasız sürüşler dilerim, birşeyi merak ettim orta sehpası olmayan bi motor bagajda devrilmeden yan ayağın üzerinde nasıl durdu?
hayırlı olsun tedaşda çalışıyorsunuz_? gümüşhanede tanıdıklar varda ondan sordum
Sırayla arkadaşlar. Motosikletini almaya gidecegim arkadaşlar bi liste yapsın bakarız
cakal laz hayırlı olsun
bu arada kaskda çok güzel duruyo marka model ney acaba?
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
Hayırlı Ugurlu Olsun.
Güle güle kullan...
güle güle kullan allah kaza bela vermesin
sürmek için yaşa , yaşamak için sür ...
Hayırlı olsun Cako ALLAH cc kaza bela göstermesin.
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin güzel günlerde kullanman dileğimle Maşşallah...
GT! ...
Hayırlı olsun Allah kaza bela göstermesin altında eskir inşallah
Hayırlı uğurlu olsun, güle güle kullan inş. Eee 600F alıyorsun onu almaya Kaf Dağı'na bile gidilir yani
hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)