Allah sabır versin.
Mekanı cennet olsun İnşallah.
Allah sabır versin.
Mekanı cennet olsun İnşallah.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
ALLAH rahmet eylesın, mekanı cennet olsun yakınlarına sabırlar dılerım...
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
Allah rahmet eylesin sevdiklerine sabır versin inş. mekanı cennet olsun cenaze namazının ne zaman nerden kaldırılacağı belli olunca birlikte gitmeli diye düşünüyorum böyle zamanlarda yanlız bırakmamak gerek dostları...
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
başınız sağolsun.allah bütün günahlarını affetsin...
Allah rahmet eylesin..Kalanlarına sabırlar ihsan eylesin..
Allah Rahmet Eylesin , başınız sağolsun .
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Allah rahmet eylesin, Babaçi'ye ve yakınlarına sabır dilerim..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.
Allah rahmet eylesin.mekanını cennet ve Rasulallah'a komşu eylesin inşallah....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Coşkun abi başınız sağolsun, rahmetlinin mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın inşaallah.
Kimse emin degil ki şafaktan tekrar,
İste gelsin gül renkli şaraptan tekrar,
Sen altınmısın hey! aptal herif, Gömüpte çıkarsınlar topraktan tekrar.Ömer Hayyam
allah rahmet eylesin. başınız sagolsun
Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır versin :(
Allah rahmet eylesin. ailesine sabırlar versin.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Merhum'a Allah'tan rahmet, Geride kalanlara Sabır dilerim.. Başın Sağolsun BABAÇİ
Cenaze,
Cuma Namazına Müteakip Çakmak Selmani Farzi Camiinden Kalkacaktır.
Soyakşehir Mopaş'ın arka tarafı
[B][COLOR="Blue"]Eskiden Piyasa nerde biz orada, Artık biz nerede piyasa orda..[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]Yüreklerde ünlem akıllarda soru işaretiyim anlayana çok anlamayana az gelirim..[/COLOR][/B]
Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Kalanlara sabır diliyorum.
allah rahmet eylesin çoşkun abi...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Coşkun dostum çok üzüldüm başın saolsun nur içinde yatsın allah sana ve ailene sabırlar versin.
Rabbim rahmetiyle muamele eylesin.Kalanlara sabır versin.Başınız sağolsun.
Allah rahmet eylesin ...
...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)