selamlar herkese,
cok uzun zamandir hayalini kurdugum dragstar i sonunda aldim, herkesin hayalindeki makineye kavusmasini diliyorum
selamlar herkese,
cok uzun zamandir hayalini kurdugum dragstar i sonunda aldim, herkesin hayalindeki makineye kavusmasini diliyorum
Güle güle kullan...Allah kaza bela vermesin
Ah ulan Ah ! bende istiyooom
Hayırlı uğurlu olsun inşallah . Allah kaza bela göstermesin. Benim içinde arada bir ara gazı vermeyi unutma
You Shook Me All Night Long ..... Kıyamet gelsede kopsak
Hayırlı uğurlu olsun, kaç model ve kaça aldın?
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
Hayırlı olsun topragım kazasız belasız mutlu gunlerde kullanman dılegıyle tebrıkler...
Bu arada burda bende motor aldım baslıgı fazla acılmaya basladı bu sevındırıcı bı olay
Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:
Hayırlı olsun @Geronimo tekerin düz bassın, gerçek Apaçilere selam.
Çok hoş motor.. Hayırlı olsun tekerinize taş değmesin
33 KDC 64
Mustafa YERLİKAYA B rh+ /İTÜ Uçak Mühendisliği-2009
hayırlı olsun dostum kazasız belasız işallah,resimleri de eklersen gözümüz gönlümüz açılsın
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah , fotoları isteriz
Fikirlere Kurşun İşlemez .
çok güzel hayırlı uğurlu olsun böyle insanların hayali olan motorlara kavuştunu gördükçe kendim almışım gibi seviniyorum. birgün sıranın banada gelmesi dileğiyle
hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin..
cok tesekkur ederim arkadaslar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:08 ----------
draggy, 2002 model classic 31200 de, yamaha servisinde baktirdim sedece on lastik degisse iyi olur dedi, aldim ben de lastigi, makinaya 9000 lira verdim
Güle güle kullan arkadaşım
Evindeki muhabbet kuşunu, bebe şampuanı ile yıkayan insanlardan zarar gelmez
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)