Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Sonunda 600RR ımı aldım. :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    CBR600RR
    @mavibuz@ RR harıcı bır arayısım olmadı galıba bılınc altıma 600rr yerlestı ondan
    Honda tercıhım cunkı parca problemı yok bence tabırı caızse bakkalda bıle bulabılırsın
    Ben baya bı aradım cunku ınsanlar hep sahtekarlıga kacıyo yanı cın olmadan adam carmaya calısıyolar soyle nokta hatasız denıyo plaka dan bı sorguluyorum 2-3 kez patlamıs ben sadece honda aradım ve buldum
    Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    Teşakkür ederim inşallah bende r 600 e kavuşabilirim, dediğin gibi aldatıcı ilan ve motor sahibi çok
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

Motosikleti
    CBR600RR
    Alıntı crypto adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Resimler güzelmiş, Sancaktepe'deki ilk cbr 600 budur heralde ;)
    Hayır burda bayabı var sanırım sahıbınden de bıle ben 2 tane 600rr gordum tabı 1000 ılan ıda vardı yanı ılk ben degılım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:13 ----------

Alıntı mavibuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Teşakkür ederim inşallah bende r 600 e kavuşabilirim, dediğin gibi aldatıcı ilan ve motor sahibi çok
    Aynen dıkkatlı olmak lazım ve ıyı ustaya gostermek lazım.
    Hayırlısı ıle ALLAH sanada nasıp etsın ısallah...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 03:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 03:16 ----------

Arkadaslar bu arada motorun kafa gırenaj ları ve depo harıc butun gırenaj larını soktum bı bakım yapıcam bujı hava fıltre sı faln bıde bı tozunu alayım gormemısın motoru olmus egzozunu yemıs bende heryerını soktum ıste
    hee unutmadan bu halıylede fotolarını koymaya calısıcam

Hocam hayırlı olsun. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin inşallah.
    Canımız çekti valla gece gece.

mavibuz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    gt 250 r
    kardeş ev senin galiba, ben kiracıyım yalnız yaşıyorum senin gibi eve motor atsam pardon alsam ev sahibi anında kapıyı gösterir
    AZRAİL herzaman artçıdır ona göre kullan, yoksa

Motosikleti
    CBR600RR
    Arkadaslar saat sabahın 04:35 ,i ve ben yenı toplayabıldım gırenaj ları ıneden ıplıge her noktasını temızledım ve kapattım, kuyruk harıc.
    Led sınyallı stop var sınyaller yanmıyo arkada ona baktırıcam yarın arkadasa takamadım bu nedenle
    Bende bıttım bu arada uyku gozlerımden fıskırıyo ama deydı buna motosıkletım artık yaza hazır lastıklerı saymazsak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:43 ----------

Alıntı mavibuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş ev senin galiba, ben kiracıyım yalnız yaşıyorum senin gibi eve motor atsam pardon alsam ev sahibi anında kapıyı gösterir
    Evet benım ALLAH ın ıznı ıle. Valla bende burda cıtırımı eve atarken bayabı tepkı topladı ama sorun yok ılk gecemızı bıtırıyoruz gozlerımızı bıle kırpmadan saka bıryana calıstırdım ev yıkılıyo sandım her halde bırdaha calıstırmam...

106GT! - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    16 Fireblade SP Repsol...
    Alıntı hondam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar saat sabahın 04:35 ,i ve ben yenı toplayabıldım gırenaj ları ıneden ıplıge her noktasını temızledım ve kapattım, kuyruk harıc.
    Led sınyallı stop var sınyaller yanmıyo arkada ona baktırıcam yarın arkadasa takamadım bu nedenle
    Bende bıttım bu arada uyku gozlerımden fıskırıyo ama deydı buna motosıkletım artık yaza hazır lastıklerı saymazsak

---------- Mesaj ekleme zamanı: 06:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 06:43 ----------

Evet benım ALLAH ın ıznı ıle. Valla bende burda cıtırımı eve atarken bayabı tepkı topladı ama sorun yok ılk gecemızı bıtırıyoruz gozlerımızı bıle kırpmadan saka bıryana calıstırdım ev yıkılıyo sandım her halde bırdaha calıstırmam...
    Vallahi hayaalerimi yaşatıyosunuz maşallah , Allah kaza bela vermesin güzel günlerde kullanın...

Bu arada söküp takarken foto filan çektiyseniz esirgemeyin bizlerden ...
    GT! ...

Benim motor da salonun ortasında olsa bu saatte uyumuyor olurdum heralde, gerçi her halukarda uyku yok bize şimdi de dışarıda diye gözüme uyku girmiyor

daparadoks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Voge SR4
    saka bıryana calıstırdım ev yıkılıyo sandım her halde bırdaha calıstırmam...
    Hayırlı olsun Allah iyi günlerde binmeyi nasip etsin Ayrıca çalıştırınca ne kadar gaz verdin merak ediyorum
    Derbi Gpr 125 -> Sym Joymax -> Honda Forza 300 ABS -> Yamaha X-Max 400 ABS

Motosikleti
    CBR600RR
    @daparadoks@ Saol ALLAH razı olsun.
    O an devır saatıne bakmadım ama baya bı cektım ıste gazı arkadas merak etmıs sesını ona dınlettım

Motosikleti
    CBR600RR

Arkadaşlar fotorafları yükledim ancak sadece kirli görüntülerinin fotolarını koydum uyku sersemi sildikten sonra tekrar foto çekmek aklıma gelmedi
    Nokta toz ve kir bırakmadan içini dışını tertemiz yaptım ve topladım herkese iyi forumlar herkese teşekkür ediyorum..

acayüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cawa
    Bir motordan başka hiçbirşey salonda tv nin önünde duramaz arkadaş. Kavga çıkar hatta geçse yine kavga çıkar
    Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    Salona koydum derken şaka yapıyorsun sanmıştım
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Maverick35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki VN800- 2003
    Hayırlı uğurlu olsun, Allah kaza bela vermesin

Motosikleti
    CBR600RR
    Alıntı acayüp adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bir motordan başka hiçbirşey salonda tv nin önünde duramaz arkadaş. Kavga çıkar hatta geçse yine kavga çıkar
    Hatta hatta valla o benım ıcın hersenden once

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:34 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:30 ----------

Alıntı Deryali adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Salona koydum derken şaka yapıyorsun sanmıştım
    Vay arkadas neden saka yapayım motosıklet benım ıcın para ıle degerı olculecek en degerlı nesne o nedenle salonda duracak yaza kadar benım bebegım

---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:34 ----------

Bu arada halı berbat oldu sımdı bu kıs ayında bıde halı yıkatıcam, kocaman parke şilte si vardı onu yere serıp motorla ugrasmak gelmedı aklıma neyse artık olan oldu

remzi_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    Güzel makina..
    Kazasiz belasiz kardesim..
    Hayatin icin bir saniyeni harca.
    Hayatini bir saniye icin harcama.

Motosikleti
    CBR600RR
    @remzi_39@ saolasın abı ALLAH razı olsun..

Motosikleti
    CBR600RR
    Saol tesekkurler amın askıma soz verdım nısan ayına kadar evde tutucam usutmıcem onu
    Nekadar bınmıcem dedımsede bu guzel havalarda dayanamayıp cıkardım ve iki hafta da 1100 km yol yapmısım havalar boyle gıderse daha cok km yaparım gıbıme gelıyo

akgun20 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RKS Tiranic 150
    hayırlı uğurlu olsu, kazasız belasız mutlu mesut kullanman dileğimle bu arada çok doğru bi seçim olmus hayallrmi süslüyo altnzdki makina

htmetin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Twister - honda cbf 150
    Güzel Motor. Allah utandırmasın kardeşim dikkat et..
    Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)