Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

'Abi ne olur kalk ya'

REKLAM ALANI
    askon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    pıoneer 200cc 2007
    içimden SAVAŞ AÇMAK gelıyor kıme nasıl ne şkılde bılmıyorum ama bende bütün gün trafıkte yaşadıklarımı anlatsam ki sizlerde aynı durumlarla karşılaşıyorsunuz dur.destan olur anlattıklarımız ya bu motosıklet üzerıne bınmekten vaz gececeğiz yada işte o yada aklıma gelmıyor içim acıyor gerıde kalanlara bır ınsan hayatına
    bu gün kırmızıda tam gaz gecen beledıye otobüsü şansa kımseye carpmadı .Ya carpsaydı bılınkı bu son olmayacaktır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    CBR600RR
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu arkadaşın hayatını kaybettiğine dair herhangi bir bilgiye ulaşamadım 2 GÜNDÜR.

Tanıyıp bilen varsa paylaşırsa hem benim hemde forum arkadaşlarımız için sevinç kaynağı olacak.

Tüm sürücü arkadaş ve kardeşlerimizin kazalardan uzak kalması dileğiyle iyi akşamlar dilerim.
    Arkadasım su saat gec ancak yaralı arkadasın basında bekleyenlerden bırtanesı boynunda yaka kartı asılı ollan mahalleden komsum kendısıde bır ılac fırmasında calısıyor muhtemelen kazazedenın sırketınden olabılır.
    Yarın durumuyla alaklı bırseyler ogerenebılırsem yazarım.
    Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:

Y.S.F - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 > Hornet > cbf1000 > MT-07
    Görüntülerde takıldığım bir nokta var. Sedyede heryeri sabitlemişler ama kollar sallanıyor.

Başka kazalarla ilgili görüntülerde de vardı, sanki ambulansla gelen bazı sağlık ekiplerinde bir amatörlük, başıbozukluk var.
    “In God we trust; all others must bring data.” W. Edwards Deming

Motosikleti
    CBR600RR
    Arkadaslar aldıgım bılgıye gore motorcu kardesımızın vadesı daha dolmamıs, hayatı tehlıkesı yokmus yanı sukurler olsunkı hala hayatta ve sag ımıs.
    Bızım komsu tesadufen oradan gecıyormus yanı kazaya karısan motorcu arkadasla alakası yok bunuda belrteyım..
    ALLAH a sukurler olsunkı herkesın tazıye ve rahmet dıleklerı bosa gıttı keske hep boyle olsa
    Yasadıgı bılgısınıde yıne kazayerınde olan komsumdan aldım bu sabah haberlerde durumu ıle alakalı acıklama yapılmıs benım ogrenebıldıklerım bukadar herkese keyıflı kazasız surusler dılerım..

RunemagicK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT, Burgman 400 ve SYM Maxsym 400
    Alıntı hondam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar aldıgım bılgıye gore motorcu kardesımızın vadesı daha dolmamıs, hayatı tehlıkesı yokmus yanı sukurler olsunkı hala hayatta ve sag ımıs.
    Bızım komsu tesadufen oradan gecıyormus yanı kazaya karısan motorcu arkadasla alakası yok bunuda belrteyım..
    ALLAH a sukurler olsunkı herkesın tazıye ve rahmet dıleklerı bosa gıttı keske hep boyle olsa
    Yasadıgı bılgısınıde yıne kazayerınde olan komsumdan aldım bu sabah haberlerde durumu ıle alakalı acıklama yapılmıs benım ogrenebıldıklerım bukadar herkese keyıflı kazasız surusler dılerım..
    oh be. yeminle çok sevindim. bilincide açıktır umarım. kalıcı bir hasarı varmıymış peki
    ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN

tubejh - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ankara- Tekirdağ( Çerkezköy)-Çanakkale- artık nere olursa :)
    Motosikleti
    Yamaha tracer 700
    allah rahmet eylesin.
    Hakını aramaktan korkmak erdemmidir ?

denizcimuzaffer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Beat ve denizciforesight :))
    Arkadaş

Son zamanlarda bu frumlarda işe yarayan bir Adam Gördüğüme hiç bu kadar sevinmemiştim, teşekkürler sana, ilgine-alakana Tüylerim diken diken oldu, kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi buradan iletiyorum, uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.

Tekrar teşekkürler arkadaş
    Poturdak

Motosikleti
    CBR600RR
    Hayatı tehlıkesının olmadıgı soylenmıs haberde. Durumuyla alakalı detaylı bılgım yok malesef. ALLAH acıl sıfalar versın.

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    çokkk teşekkür ederim arkdaşım çok sevindim iyikide açmışım konuyu yoksa vefat etti diye bilecektm bilecekti herkes
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

Motosikleti
    CBR600RR
    @denızcımuzaffer: saolasın bende cok sevındım ne yaptıkmkı yerımde kım olsa aynısını yapardı
    Gercekten sevındırıcı bır olay ALLAH cocuklarına ve sevenlerıne bagıslamıs ıste...

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    ohhh be rahatladım mezitci abi inş.bakarsın konuya açtım diye sinirlenmiştim bak kurye abi vefat etmemiş çok şükür
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı bakoyoko adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    SS le olmuyor bu işler... o gariban kardeşlerimin İstanbulda biz nicesini Kara toprağa verdik..Suçları ailesine çocuklarına bir lokma ekmek götürmek .Sürücülerin kuryelere ait tutumlarını davranıslarını bilsen ondan sonra bana kaza maza deyıp zıttırıvıttırı konusursun.Dertiyim arkadas
    ben mi bilmiyorum
    bilip bilmeden konuşma paşa.
    ömründe kaç gün kuryelik yaptında konuşuyorsun.!?
    inan senden iyi biliyorum.çünkü kuryelik yaptım ve zaman zaman yapmaktayım.
    Orgazma Dudak Büktürür

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler