geçen böyle görüntüler hakkında konu açmıştım çok etkiliyorr bizleriii..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ylasmayin.html
geçen böyle görüntüler hakkında konu açmıştım çok etkiliyorr bizleriii..
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ylasmayin.html
kişisel neyimiz varki iletimiz olsun...
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Omur iligi vücuttaki en hassas kemiktir, kıkırdak dokularla biribirine baglantılıdır.
Ani bi hareket kaza zede de kalıcı hasarlar bırakabilir.
Adamın yaşayacagı varsa bile en ufak bilinçsiz bi hareket hastanın felç olmasına sebep olabilir.
İlk yardım tekniklerini bilmiyorsanız ve yanınızda boyunluk yoksa yerde yatan kaza zede'ye kesinlikle müdahale etmeyin.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
onur bayraktardan sonra bu olay e adam yaralı 45 dakikaya ambulansmı gelir bu nedir hangi ülkede var bu ya yatıyolarmı anlamadım heryer hastane biambulans 45 dakkada geliyor ülkenin haline bak.. allah rahmet eylesin geride kalanlara sabır versin.
İç sesim dışardan duyulsa beni kurşuna dizersiniz..
Allah rahmet eylesin toprağı bol olsun yakınlarının başı sağolsun :(
Bir ağaçtan binlerce kibrit çöpü olur, ama unutmayalım ki bir kibrit çöpünden de binlerce ağaç kül olur...
Bu arkadaşın hayatını kaybettiğine dair herhangi bir bilgiye ulaşamadım 2 GÜNDÜR.
Tanıyıp bilen varsa paylaşırsa hem benim hemde forum arkadaşlarımız için sevinç kaynağı olacak.
Tüm sürücü arkadaş ve kardeşlerimizin kazalardan uzak kalması dileğiyle iyi akşamlar dilerim.
allah rahmet eylesin....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
allah rahmet eylesin.yakınlarına sabır versin.
kim hız sınırını aşmıyorki
çok kötü durum ya
kaza benim evime çok yakın biryerde ve orada belkide 10a yakın hastane var. yeminle yürüseler daha çabuk gelirlerdi. nasıl bir ambulans bu anlamıyorum. trafik olsa bile o kadar zaman geçemez, mümkün değil.
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
Olay yerinde nabzı durmuş, tekrar hayata dönderdiler ama hastaneye gittikten sonra ameliyata almışlar, daha sonra hayatını haybetmiş arkadaşlar.
Allah rahmet eylesin tekrar.
Buarada haberde, olay yerinin tam 5 tane hastanenin ortasında olduğunu söylediler.
Çevredekiler isyan ediolarlardı, şurdan nasıl gelemediler hala diye,
tam 45 dakika sonra gelmiş ambulans.
allah kalanlara sabır versin ...
resimleri görünce kendi yakınımmış gibi etkilendim. orada yatan ben de olabilirdim yada sizlerden biride . üzücü ama unutmamak gereken birşey daha var korumasız asla motora binmeyelim. unutmayalımkı bizlerin kaportası vucudumuz. babamın yıllar önce söylediği bir söz vardı. sen nekadar iyi olursan ol karşındaki iyi olacak diye bir kural yok.
kazasız sürüşler !...
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
SS le olmuyor bu işler... o gariban kardeşlerimin İstanbulda biz nicesini Kara toprağa verdik..Suçları ailesine çocuklarına bir lokma ekmek götürmek .Sürücülerin kuryelere ait tutumlarını davranıslarını bilsen ondan sonra bana kaza maza deyıp zıttırıvıttırı konusursun.Dertiyim arkadas
Bir yumruktan daha serttir bir kadının sözleri ;
Biri dişlerini döker digeri düşlerini .....
pizanın bile ambulans dan daha çabuk geldiği bir ülke
BYZ ARABALI ÇOCUK...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)