Forumda dolaşırken farkettim bugün doğanlar listesinde, eğer konu açıldıysa kusura bakmayın...
Sevgili GKN, seni yüzyüze tanımasam da forumda senden çok şeyler öğrendiğim için doğum gününü kutlamak istedim, nice mutlu yıllara...
Forumda dolaşırken farkettim bugün doğanlar listesinde, eğer konu açıldıysa kusura bakmayın...
Sevgili GKN, seni yüzyüze tanımasam da forumda senden çok şeyler öğrendiğim için doğum gününü kutlamak istedim, nice mutlu yıllara...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Doğum günün kutlu olsun GKN.Nice mutlu yıllara
Nice mutlu senelre adasım
Old machines
PGO Star-50,Yamaha FLY-ONE 150,Peugeot Vivacity-100,Piaggio TPH125XR,Daelim S2-250 FreeWing Lc,Honda CBR600F,Honda NT700V Deauville,Yamaha XVS1100 DragStar Classic..
mutlu yılllar
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
doğum günüzün kutlu olsun iyi teker yapmalar
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
Vay forumumuzun değerlilerinden GKN doğum günün kutlu olsun. Kazasız belasız motorunla nice seneler geçirmen dileğiyle mutlu yıllar..
Hayırlı, uğurlu ve bol keyifli seneler....
Yollar size, sizler Allah'a emanet.....
Nice senelere..
nice mutlu tekerlere ... mutlu yıllar
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Basliga katiliyorum.
Öptüm seni çocuk.....
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
GKN nice mutlu senelere Tek tekerin duz bassin
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
İyiki doğdun GKN sevdiklerinle nice senelere.
Yolver gitsin .
İyi ki doğmuşsun valla, yoksa kime danışacaktık bi sıkıntı olduğunda? Şaka yaw bozulma, doğum günün kutlu olsun, sevdiklerinle ve motorunla birlikte sağlık, sıhhat ve mutluluk dolu nice seneler dilerim!
Hangi istiklal vardir ki, ecnebilerin nasihatleriyle, ecnebilerin planlariyla yükselebilsin? Tarih böyle bir hadiseyi kaydetmemiştir. M.K.ATATÜRK
Türkçemizin utanılacak birşeyi yok, ya sizin?
nice senelere yavru.. gene bir seneyi daha devirdik ... artık önümüzdeki maçlara bakıcaz seviyorum seni kardeşim dostum yandaşım ortim derdimin tasası kafası :D öpsün seni yedi cüceler iyiki dogdun
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Doğum günün kutlu olsun. Nice senelere.
İyi ki doğdun tekrar, mutlu yıllar... Mümkün oldukça az tekerlek üstünde, mümkün oldukça uzun ve güzel yollarda, bir o kadar uzun ve güzel yıllarda nice mutlu yaşlar dilerim...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
mutlu yılar
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
sağlıklı mutlu kazası belasız nice senelere gökhan....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)