Nice mutlu yıllara
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
sağol kardeşim kardeşim dıyorum nede olsa yaşımız 45 olduteşekkür ederım bu gunlerı hep beraber daha nıce yaşayalım
İyi ki doğdun Sinan abi, uzun yıllarda, uzun yollarda motorunla, ailenle, sevdiklerinle mutluluklar dilerim...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
yeni üye olarak mutlu yıllar dilerim 45 lik sinan abi
Doğum günün kutlu olsun Sinan abi,ailenle beraber nice nice senelere .
Yeni yaşını kutlar, ailen,sevdiklerin ve sevenlerinle birlikte;
Sağlıklı, Mutlu ve Maddi açıdan sorunsuz bir ömür dilerim.
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
teşekkürler uğur kardeşim beraber uzun yılları ALLAH cc. hepımıze nasıp etsın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 ----------
lazım olanların hepsını demişsın eyvallah inşallah hepımız için aynı temenniler yerını bulur
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:47 ----------
eyvallah kardeşim
Nice mutlu senelere
Home Made Kastino Qm 50 Mini Chopper
Dogum günün kutlu olsun.
Eski 45liklerden bir hediye sana.
Hatta arada bir takiliyor, tadindan yenmez.
http://www.youtube.com/watch?v=O_u8o2QQ6Ic
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Nice mutlu yıllara Sinan Abi, doğum günün kutlu olsun.
eyvallah kardeşim sağol
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:18 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 02:27 ----------
teşekkür ederım ama malesef vıdeoyu acamıyorum ama eğer musiki ise gercekten güzel olurdu dınlemek isterdım .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)