Arkadaşlar, ilk motorumu aldım, scooter desem daha olur belki. Bazıları scooter'ı motosikletten saymıyor. Kymco Like 125 (füme) aldım. Aslında ehliyetten sonra alacaktım ama dükkanda duracağına bende dursun istedim. Yakında birkaç resim eklerim.
Arkadaşlar, ilk motorumu aldım, scooter desem daha olur belki. Bazıları scooter'ı motosikletten saymıyor. Kymco Like 125 (füme) aldım. Aslında ehliyetten sonra alacaktım ama dükkanda duracağına bende dursun istedim. Yakında birkaç resim eklerim.
Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler! M.K.Atatürk
Hayırlı olsun.
Ehliyeti alıncaya kadar korumalarını da tamamla
hayırlı olsun ;)
hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler dilerim
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
hayırlı olsun kazasız belasız inşallah
Hayırlısı olsun ehliyeti almadan tarfiğe çıkma derim hem sana bişey olmasın hem maddi açıdan
Motosiklet sadece ulaşım aracı değildir,Özgürlüktür!!İsyandır!!:wiinkk:
Teşekkürler, korumaları tamamlayalı 1 hafta oldu. Ehliyete kadar trafiğe çıkmaya niyetim yok zaten. Cezası oldukça ağır.
Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler! M.K.Atatürk
Madem korumaları da aldın, yolun açık olsun...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Hayırlı olsun altında iki tekeri ve motoru bulunan herşey bizdendir gerisini boşver.
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Güle güle kullan
ÖFKE GEÇİCİ BİR ÇILGINLIKTIR;HÜKMETMEYE BAK,YOKSA O SANA HÜKMEDER.
HORATIUS
Hayırlı olsun.. Allah kaza yüzü göstermesin..
Hayırlı olsun kazasız belasız bol km'ler
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
hayırlı uğurlu olsun inşallah...Birgün bende motorumu aldım yazmak istiyorum buraya
JAWA = ilk aşk , Monster696 = hala kalbimde , hypermotard 1100 = unutulmaz , MT07 = Mantık evliliği , XV950 = güzel ama kesmiyor
Hayırlı olsun Tesla.Nickine bakarak elektirikli bir motor almanı uygun bulurdum ama neyse
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
Başlığa bakınca motor aldım sanmıştım bende, meğersem scooter mış ( hemen saldırmayınız lütfen şaka yaptım )
Hayırlı olsun, güle güle kullan.
Hayırlı olsun kaza yüzü görmez inşallah. bende ehliyet almadan aldım akşam çıkim dedim kaza oldu o günde ehliyet sonucuma bakmıştım 85 90 100 dü.sevinemeden cezayıda yedim
www.Motosiklet.net
Herkese teşekkürler. Yarın sabah plaka ve ruhsat işlemleri için emniyete gidiyorum. Allah hepimizin işini rast getirsin inşallah.
Alınmıyorum. Zaten ilk mesajımda scooterı motordan saymıyolar demiştim.
"elektrikli bisiklete hayır!" diyorum. Sinsi sinsi yol alıyolar, sessiz sessiz. Kaldırımda gidiyor bazıları da, çarpma tehlikesi geçirdim kaç kere.
Hayırlı olsun , kazasız belasız inşAllah
Scooter mcooter ilk heyecan bambaşkadır
07
1 yılı aşkındır bende scooter kullanıyorum ilk aşk başkadır hayırlı olmasını dilerim
kazasız sürüşler
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
hayırlı olsun . . .
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)