Teşekkürler.
Teşekkürler.
Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler! M.K.Atatürk
Hayırlısı olsun. Kazasız, belasız sürüşler dilerim...
hayırlı olsun, güle güle sürün
motor motordur
hayırlı olsun güle güle kullan
hayırlı olsun,scooter motor değil mi?bence motordur,hele hakkını verirsen en baba motordur.
Hayırlı olsun.Allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin..vitesli motor evet başkadır ama scoter'ın da ayrı bi keyfi vardır
(K)aza (A)nında (S)eni (K)orur.
Hayırlı olsun Tesla.tr ama olurmu hiç motordan saymamak 2 tekeri ve mekanik aksamı varsa ha bide yakıtla çalışıyorsa tamamdır o iş Bide eklemek isterim bende ehliyeti almadan çıkmam asla trafiğe diyodum ama 3,500 km yol yaptım ehliyetsiz
Motosikletli Kaplumbağa...
Herkese tekrar teşekkürler.
Ben şimdilik Dalyan kasabasında geziniyorum, plaja falan gidiyorum. Kırsal takılıyorum yani. Ehliyeti alana kadar ilçeye bile gitmem, burdaki polisler fena, sürekli sadece motorlar için çevirme yapıp motor koleksiyonu yapıyolar.
Memleketin dahilinde iktidara sahip olanlar, gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler! M.K.Atatürk
hayırlı olsun,kazasız kullanımlar dilerim
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)