hayırlı olsun dostum bizde önümüzdeki yaza ninjala girmek istiyoruz cıbırcı olarak
hayırlı olsun dostum bizde önümüzdeki yaza ninjala girmek istiyoruz cıbırcı olarak
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
iyi dilekleriniz için tekrar teşekkür ederim arkadaşlar
şu ana kadar gazı hiç tam açmadım ama emin ol çok güçlü bir motor, çok seri bir şekilde 110'a geliyor, geriside gelir ama daha fazlasını yapmadım.
fikir vermesi açısından, cbr125 ile en seri şekilde 80'e gelene kadar bu motor 110'u görmüş olur.
ara hızlanmalarıda son derece tatminkar. uzun süreler kullanılabilir diye düşünüyorum.
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Bize de nasip olur inşallah...
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
dilerim güzel günlerde kullanırsın
ikincieli biraz hareketli bir model olsa alınacak bir motor ama neredeyse 600cc fiyatında açıkçası 250cc için pahalı buluyorum ama tabi binmeden o zevki denemeden sadece boş konuşmuş oluyorumninja yeşiline hastayım oda ayrı bir konu
salı gününe bende cbrı satmış olacağım sanırım artık ne alıcam bilemiyorum
Hayırlı olsun Bulut, kazasız belasız güle güle kullan.
Bilgi Üniversitesi Motosiklet Kulübü Kurucu üyesi.
Lütfen cevap yazdığınız yorumumu beğenin. Yazdıktan sonra bakmayı unutabiliyorum.
Hayırlısı olsun. Kazasız, belasız sürüşler dilerim, çok güzel..
ninja 250 geçiş motorudur. diye tutturmuş millet gidiyor. ben 900 rr,gsf600 s, cbr 600 f den sonra sıfır ninja 250 aldım. 12 bine 2006 model 600 f imi sattım 10 bine bu motoru aldım. ORTO YOLU buldum. karizmadan birşey kaybetmeden maddi gücümün kaldıracağı en iyi motoru buldum.5 sene sorunsuz binerim. şu an 10 bin km civarındayım.
hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler.
fıstık gibi maşallah
allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin motor altında eskisin : ) hayırlı olsun : )
Allah iyiliğini versin,başlığı okuyunca ''Jett lee'de motorcu diyeceksin sandım''
Hayırlı olsun,kazasız belasız.
"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz" A. Şerif İZGÖREN
hayırlı olsun iyi günlerde kullan.
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar
uzun bir süre binerim diye düşünüyorum bu motora. şu an sadece lastikleri biraz düşündürüyor beni. çabuk kitliyor.
bide uzun süreli parklarda kapalı otoparka bırakmayı düşünüyorum. geçen gun benzilikte salatalığın biri (siz anladınız onu ) üzerine oturup arkadaşına fotoğraf çektirecekti, son anda kurtardım fıstığı
hayır karate marate yapacak sonra başımı derde sokacak
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)