bora kardeşimiz bugün öğlen saatlerinde e-5 yolunda geçirdiği kaza nedeniyle vefat etmiştir.ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum...
bora kardeşimiz bugün öğlen saatlerinde e-5 yolunda geçirdiği kaza nedeniyle vefat etmiştir.ailesine ve sevenlerine baş sağlığı diliyorum...
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun. Ailesine ve sevenlerine sabır dilerim..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
Allah rahmet eylesin,dostlarının başı sağolsun. kaza nerede ve nasıl olmuş ayrıntı yokmu,
Hızlı bir Rider olmak için hızlı bir motor yetmez! o hızı yapabilecek (g..) yürek te lazım.. GHOST RİDER
mekanı cennet olsun
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Allah rahmet eylesin . . . yakınlarına baş sağlığı diliyorum
Uzaklarda bir güneş doğuyor!..
acaba haber bumu ?
http://video.haberturk.com/video/index/44560
Allah rahmet eylesin.Allah geride kalanlara sabır versin.
Sanırım haberlere konu olan kaza bu. Allah'ın rahmeti ölen kardeşimizin üzerine olsun.Sevenlerine ve ailesine Allah sabır versin.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
allah rahmet eylesin
05428381357 mustafa minyas kahraman maraş merkez şimdiye kadar motor geçmişi +++ mobilet +mz 150cc++150cccelik coper +250cc regal rabtor+vf750c honda magna++er6 n++125cckymco++er5++şimidlik suziki bandit650s ve 150cckmt çelik sport
Allah rahmet eylesin..Üzücü bir kaza daha. Allah yakınlarına sabır versin.
Evet Haber bu ama yanlıs bır anlasılma var farkındaysanız vıdeoda 2 farklı kaza goruntulerı var.. Aynı Gun Adanada 2 kaza olmustur bırısı kozan yolunda bırısı incirlik yolunda.. Goruntulerın basında olan kaza kozan yolunda olmustur 2.si ise traktore arkadan gıren motorun kazası ıncırlık yolunda olmustur ve konu baslıgında bahsedılen kısı traktore carparak olen kısıdır..
İkisininde mekanı cennet olsun
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
kaza öğlen 12 sularında d-400 karayolunda incirlik hava üssünü gectikten hemen sonraki mevkide olmuş.tali yoldan anayola çıkan traktörün römorkuna çarpmış(traktör sürücüsü tutuklu) ve bora hastanaye giderken yolda vefat etmiş.kardeşimizi bugün toprağa verdik.rahmetlerini sunan herkese teşekkürler.allah bize,ailesine ve tüm sevenlerine sabır versin.
Çok üzücü insanın içi parçalanıyor.
Allah rahmet eylesin, yakınlarına sabır versin.
allah rahmet eylesin...
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
Allah Rahmet Eylesin
And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music.
Romorklu traktörler çok ama çok büyük tehlike karayollarında. Mekanı cennet olsun. Kalanlara allahtan sabır dilerim.
bu haber inş. son olur okudukça içim yanıyor Allah rahmet eylesin.
Göz nereye bakar, gönül oraya akar,Gönül nereye akar, ayak oraya koşar...(Hz Mevlana) Özgürlük iki tekerleklidir... Hasan Derviş
allah rahmet eylesin...
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL,AYNI DUYGULARI PAYLAŞANLAR ANLAŞIR
Allah rahmet eylesin yakınlarına sevenlerine sabırlar dilerim.
Allah rahmet eylesin ailesine ve sevenlerine sabır versin
[B]durmak yok... yola devam.....
[/B]
[COLOR="Red"][B][I]selam dünyalı ben dostum......::sapka::::151::[/I][/B][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)