Allah rahmet eylesin, ailesine sevenlerine sabır versin..
Allah rahmet eylesin, ailesine sevenlerine sabır versin..
şimdi çok ağır şeyler yazacaktım ama kendimi zor tutuyorum, gerizekalı araç kullanıcısı tarlaya girer gibi sola dönüyor bu ne vurdumduymazlıktır ya, bu resmen cinayet, o aracın şöförü resmen cinayet işlemiş bu kaza değil.. rahmetli olan arkadaşlarımıza Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun kardeşimizin,üzücü...
GT! ...
Mekanı cennet olsun. Gerıde kalanlar allah sabır versın.
İzleyelim bakalım Anayoldan en sağdan sola dalan bu hayvan oğlu hayvana ne yaplılacak.
İzleyelim bakalım bizler çekirdek çitleyip ekran başından rahmet dilemekten başka ne yapacağız. Unutmayalım: BUGÜN ONA YARIN BİZE.
adaşıma tanrıdan rahmet,sevenlerine de sabırlar diliyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet olsun.
Allah rahmet eylesin
SONY psp 2004 (2 tane) , SONY Bravia 32v4210 lcd tv,SONY dz 260 home Theatre 5+1 ,SONY nw-003 mp3 player,Sony Trv Handycam ,Xbox 360 Jasper hep beraber mutluyuz huzurluyuz...SONY W350 Hd fotoğrak makinesi (aileye yeni eklendi alışmaya çalışıyor:P)
Allah rahmet eylesin . . . yakınlarına baş sağlığı diliyorum :(
"KAZASIZ SÜRÜŞLER"
GÖZÜ PEK MOTORCULAR VARDIR, BİRDE YAŞLI MOTORCULAR...
HEM GÖZÜ PEK HEMDE YAŞLI MOTORCU YOKTUR...
Allah rahmet eylesin Makanı cennet olsun. Bora İçimizi yaktın, içimi yaktın. Allah sevenlerine sabır versin.
Evet doğru. Rahmetli Bora Arkadaşımızla Yazın Yazlıkta tanışmıştık. Bir kaç sefer görüştük. Genç 20 yaşında bir arkadaşımızdı Motorunu çok seviyordu, Motor tutkunuydu.
Ama en çokta OĞuLCAN atkadaşımızla kanka idi resimdede görüldüğü gibi oğulcan arkadaşımızla resimleri var.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:31 ----------
siyah hayabusa oğulcan arkadaşımıza ait. beyaz r6 Rahmetli boraya aitti.
Allah rahmet eylesin, çok üzücü çok..
Ölen kardeşimize Allah'tan rahmet, yakınlarına ve sevenlerine sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olur inşaallah..
Tekerlekler havadayken frenin ABS olması hiç farketmiyor...
çok genç bir arkadaş daha yok oldu gitti... herhafta bir topic açılıyor,allah herkesi korusun,rahmetlinin mekanı cennet olsun....
allah rahmet eylesin.........
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
abi hataya bak yaaa insan bir arkadan gelen var mı diye bir bakar haa motor sürücüleri hatasız değil ama bi baksanıza videoya pervasızca kırmış motorların önüne arkasından bir araç geliyor farzedinki o motorlardan önde olsaydı yine bu kaza olurdu mevzu hız değil mevzu sürücülerin ''Tamamen yol benim mantığı''
olan olmuş dikkat etmek lazım.
Allah vefat eden kardeşimize rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)