Selam arkadaşlar Bugün Başıma Talihsiz bir olay geldi. Akşam üstü 16-17 saatleri arasında Işıklardan kalktım. 2 araç sıkıştırdı. arkamda Artçım vardı Onun için Sesimi çıkarmadım aralarına dalmadım. Neyse Sag Şeritten yavaş yavaş gidiyordum. KM telim bozuk tam bilmiyorum ancak 50-60 var yok. Neyse Uzatmadan gelelim sadede. Bir Ford Transit Soldan yanıma kadar geldi Direksiyonu bir kırdı üstüme arkadaşıma tamam Öldük dedim. Biraz gaza bastım tam o esnada Ayagımdan Çarptı. Arkadaşımında Ayagına çarptı. Ve Ayaklarımız ve bacaklarımız Yastık görevini gördü. Önce Motor kaputun oraya yatar gibi oldu sonra topladım. Saga yatar gibi oldu yine topladım. Bir Baktım Önümde Araba var. Asıldım Ön frene. O panikle ve Sarsıntıyla Arka Freni Bulamadım. Belki 2 belki 3 Cm kala da o arabaya vurmadan durduk. Minibüsçü de Arkamıza yanaştı. Ben Arkadaşıma iyimisin Oglum dedim. Oda Siniri bozulmuş Gülüyor bir yandanda Küfür ediyor. Adam indi iyimisiniz falan dedi. Ben hatalıyım dedi. Evet Birader dedim bende. Motodan indik. Oturduk Ancak Bilek ve bacak agrısından Kalkamaz hale geldik. Öyle şiddetli vurdu ki arkadaşımın Kotunun rengi Beyaz minibüse Çıkmış. Adamın Tambonun rengide benim Ayakkabıya. Ayak demiri kompe kırıldı herhalde tam bakmadım. Birde 2 Gün önce Dövme Yaptırmıştım. O kolumuda aynaya vurdum Allah büyük daha Kötü birşey olmadı. Ama sanırım baş parmagım kırık. oynamıyor. Bu olayın mutlu bitmesi güzel ama bir şey çok koydu bana. Aynaya baktım ama motorsun diye bir şey olmaz sandım dedi. Acaip koydu bana. Bende Abi inşallah colugunun cocugunun basına gelmez dedim. Anlamıştır umarım. Sıktıysam kusura bakmayın. Ne olur dikkatli olun. Kaskınızı takın. Bizde Vardı ama allahtan düşmedik.İyi Forumlar tekeriniz düz bassın.