Birader herhalde hızını alamadı...
Fotoğraf koymaya niyeti/zamanı/keyfi yok herhalde
Birader herhalde hızını alamadı...
Fotoğraf koymaya niyeti/zamanı/keyfi yok herhalde
hayırlı olsun boş ver sen frene basan kaybeder durmak yokk
Biz yola çıktıklarımızı yolda bulduklarımıza değişmeyiz.
resim yok galiba bu konuda fake)
Kadin olsun , kitap olsun cildine aldanmayip içindekilere bakilmalidir.:queen::queen::queen:
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Bu adam forumu kirletmekten milleti oyalamaktan başka birşey yapmıyor.
Konu ne zaman açılmış 08-10-2010, 11:54
Şimdiki zaman 12-10-2010, 12:07
OYALAMA MİLLETİ ! KERİZ DEĞİL BU MİLLET
YA KOY FOTOĞRAFLARI YADA ÇIK GİT !
benm makinanın resimleride yok bendemi fakeyim :D:D
ZevkLer ve RenkLer TartışıLmaz...
konu acıp , vede hergün bugün cekemedim yarın koyayım dersen herkes fake der birader ;)
Fikirlere Kurşun İşlemez .
Yahu iyiide kimse R6 görmedimi, niye herkes bu motorun peşine düşmüş anlamadım 1de adama sitem ediyorsunuz. Bizi oyalama serzenişleri, girme kardeşim ozaman bu topiğe koymaz koymaz nedir yani
Resim görmek isteyenler sahibinden.comdanki 200 adet satılık R6nın herbiri 5 resmden desek 1000 resmine birden tek tek bakabılır arkadaslar:D
[B]Her beden üzerinde % 5o ölüm ihtimali ; % 5o yaşam ihtimali taşır... [/B][COLOR="Red"][b]!!!!!--HyO--!!!!!:queen:[/b][/COLOR]
Hakikaten enteresan insanlar var yahu. Adam ister fotograf koyar ister koymaz. Belliki isi var yada denk gelmedi koyamadi fotografi, kaldiki yalanda söyleyebilir. Kimsenin kendini paralamasi gerekmez. Ne terbiyesiz ne seviyesiz adamlar var yahu.
Motosiklet net neden duraganlasti gibi topik acilmisdi al iste cevap ,böyle seviyesiz sohbetler dönerse kimsenin cani cekmez yazi yazmaya. Kendini bilmez, elinden kabuklu yumurta bile yenmez birsürü coluk cocuk siteye üye ne beklenirki.
http://difm :cat:
Kendin için geçerli demi.Kusura bakma seni de açığa çıkarmış olduk
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:54 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:49 ----------
Yazık valla yazık billa yazık.Millet sizi kekliyor hala bekliyorsunuz.Aradan cumartesi pazar günü geçti hala fotoğraf yok.Yeni motorumu aldım dese hayırlı olsun diyip geçmeyi biliriz.Bu forum moderatör'leri de anca benim gibi hakkını savunanlara ceza verir yada üyeliklerini engeller.Böyle konuları kitlemezler.Başlığa uygun içerik göremedim bunun içinde ben.Neden konu kitlenmiyor peki?Soruyorum sadece açıklama bekliyorum sizden.
Resimleri görmek herkesin hakkı ÇÜNKÜ BU KONUYU açan arkadaşın kendisi söylemiş resim koyacağım diye ama resim falan gelmiyecek diyorum yükleyen adam ilk başta yüklerdi fotoları insan sevinci paylastikca artar ? ne demek istediğimi herkes anladı herhalde ?
Valla bende ilk aldığımda motorumun resimlerini paylaşacaktım ama motor 3000 km ye geldi sezon bitti halen ben resim paylaşacam, neden işlerin yoğunluğundan öyle bir anda yargılamamak gerek bence
bi tane plakasız mavi r6 gördüm Ispartada o olabilir arkadasın motoru , gerçekten temiz duruyordu plakalıgı bile vardı arkasında
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)