Allah rahmeteylesin. Geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmeteylesin. Geride kalanlara sabır versin.
Allah rahmet eylesin.
çocukları olmasına çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin. Başınız sağolsun.
2012 Bmw F800gs; 2016 Mondial RX3i (2016-18); 2003 Bmw R 1150R (2009-17); 2006 Honda Shadow VT 750 C (2009-10); 2006 Ramzey QM 250 Cruiser (2006-10); 2006 Ramzey QM 200 Enduro (2006-9); 1990 350 cc çift silindir Jawa (1990-93); 1979 vitessiz Puch (1979+).
allah ailesine sabır versin
the evil that men do - cbr 125r 7500km - ninja 250r (tabiki yeşil) 25000km - transalp ile yollarda
Son iki resim motosikletten ve trafikten resmen soğuttu beni...
Allah kimseye böyle acılar vermesin.Yakınlarına sabır diliyorum.Allah rahmet eylesin.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun yakınlarına allah tan sabırlar dilerim.üzücü bir haber.
[U][U][COLOR="Red"][/COLOR][COLOR="Blue"]Menfaat yolunda edinilen dostluk,çile yokuşunda son bulurmuş[/COLOR][/U].[/U]
Çok üzücü.Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. ailesine,yakınlarına ve emniyet teşkilatına başsağlığı dilerim..
[B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]
allah rahmet eylesin geride kalan eşine ufak cocuklarına allah yardım etsin
Dört tekerlek bedenini,iki tekerlek ruhunu hareketlendirir...!
Allah rahmet eylesin ailesine sabır versin ne kadar neşeli bir arkadaşmış ölümün ne zaman nerede geleceği belli değil çok üzücü gerçekten...
hayat dolu bir insanı daha kaybettik kendisine allahtan rahmet,ailesine başsağlığı diliyorum
Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun. yakınlarına sabırlar diliyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Allah rahmet eylesin...
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
ALLAH cc rahmet eylsein ailesine başsağlığı dilerim
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Allah rahmet etsin, sabırlar versin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)