Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Başimiz sağolsun ateş içimize düştü

REKLAM ALANI

Allah rahmet eylesin ,Yakınlarına sabır versin....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    çok üzüldüm . allah rahmet eylesin.ailesine ve sevenlerine sabırlar versin allah..

Motosikleti
    SUZIKI GSX R 1000 (suzıkı 250 cc kros)atv 250 CC

cenabı hak tum motosıklet suruculerını ve artcıları esırgesin

allah rahmet eylesın dıyorum amma içim içimi yiyor son 3 haftada bu 5 inci kaza hepsıde cok sevdıgım arkadaşlarım can dostlarım ve içlerinden birinide kaybetmek bana buyuk bır üzüntü ve hayatımdan cıkaramıycagım bir ders verdi arkadaşlar mehmet arkadaşım yanı canım cıyerım kardeşim.. kasksız kullanıyodu allahın bılecı bırsey yaşam ve ölüm amma siz siz olun kask sız bınmeyın sızlerden tek rıcam bu kendı arkadaşınızı o halde gormek kendı elınızle morga kaldırmak ve kendı ellerınızle defnetmek ınanınkı dunyanın en zor işi 2 gündür gozumun önunden gıtmıyor 1 hafa oncesınde iskenderunda bır abımız gezı esnasında barıyere carptı kaskının kılıtı vurulu deyılmış şukur yaşıyor ama yıne oda kafadan darbe aldı ondan 1 hafta öncesınde yıne ıkı arkadaş vıraşdan cıkamadı yıne beraber bahceden gelıyoduk amma kıyafetlerı tam takırdı tulumlu olan arkadaşıma bır sıyrık dahı olmadı dıyer arkadaşada ama artcısında mont olmadıgından tabıkı çizikler ve yuzulmeler oldu bunları neden anlatıyorum lutfen bu anlatılanlara kulak verın bındıgınız makıneye nasıl para verıyosanız hayatınızı kurtara bılecek kıyefetlerınede verınız ve kesınlıkle kasksız bınmeyınız yazımı eger okuduysanız ve bıraz olsun acımı anlaya bıldıgsenız ..ne mutlu bana ozaman kasksız cıkılmıycagını anlamış olacaksınız...

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    adam hem kendini sevmiyormuş hem de artçısını..

Motosikleti
    şuan motor yok..peugeot 407 cup. land rover
    facede görmüştüm hatta acaba sitedenmi dedim. ALLAH rahmet eylesin. çok üzüldük hepimiz:(

Motosikleti
    CBR600RR
    ALLAH rahmet eylesın..
    Kaybedicek birşeyin yoksa asla (arkana) bakma...:cat:

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Allah rahmet eylesin:(

Ali gardaşım cümleten başınız sağolsun
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

Motosikleti
    4 teker
    allah rahmet eylesin çok kötü olmuş ya :(
    [COLOR="Blue"][B][I][U]Asfalta yakın olmayı seviyorum :) hatta eğilip öpesim geliyor :cherry:[/U][/I][/B][/COLOR]

allah rahmet eylesin... :(

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun.. ailesi ve yakınlarına da başsağlığı dilerim..
    [B][COLOR="Purple"] Ne insanlar gördüm üzerinde elbise yok..[/COLOR][/B][B][COLOR="RoyalBlue"][COLOR="Blue"]Ne elbiseler gördüm içinde insan yok[/COLOR]..[/COLOR][/B]

6. sayfa BirinciBirinci ... 456

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)