merhaba arkadaşlar çok sevdiğim motorculuk yaşamıma ailemin ve akrabalarımın tüm karşı çıkışlarına karşı yaklaşık bir yıl önce başladım ve sanırım cumartesi günü geçirdiğim kaza sanucu da bırakıyorum...
kazanın nasıl gerçekleştiğini hatırlamıyorum...5. yalova motosiklet şenliğine gitmek için sabah evden apartopar çıktım,önce pendiğe gidip kız arkadaşımı alacak daha sonra avrupa yakasından gelen motorcularla beraber eskihisar üzerinden yalovaya geçecektik...evden dediğim gibi apar topar çıktımtım yetişmek için ama kesinlikle hızlı sürmüyordum derken telefonum çaldı şağa çektim arayan kız arkadaşımdı nerdesin dedi tamam geliyorum dedim ve kapattım ve bu benim motor üzerinde hatırladığım son şeydi...gözümü açtığımda ambulansın içindeydim hemşire sakin olmamı kaza yaptığımı ve hastahaneye götürüldüğümü söyledi...olayın vehametini hastahaneye varınca anladım sol bacağımda 3 ayrı yerde toplam 20 dikiş sol omzumda yerden sürünmeden kaynaklı resmen bir asfalt tabakası vr şuanda bile boynum ağrıyordu hastahanede neden olduğunu kaskımı bana gösterdiklerinde anladım;kafamda kask olmasa kesinlikle şuan hayatta değildim düşünün ki kaskta yere çarpmadan kaynaklı öyle bir iz var ki o darbeyle hayatta kalmak mümkün değil...
bu olaydan sonra yaklaşık 20 gün yatağa mahkum kaldım sol ayağımın üstüne henüz basamıyorum müthiş bir ağrı var...artık bana bundan sonra motora binmek haram sanırım zaten bu olayı hatırlayıp korkarım hep...
arkadaşlar burdan size tavsiyem mesafenin ne olduğu önemli değil motora tam korumayla binin kask dizlik dirseklik biilinen tüm korumaları kuşanın öyle binin yada binmeyin..
hepinize kazasız belasız günler...